Top 200 steden  |  

Notariaat Nonhebel

Neem vandaag contact op
Notariaat Nonhebel - Dordrecht
Nu gesloten
Open op Maandag

Notariaat Nonhebel

(Tot nu toe geen beoordelingen)

Openingstijden

Maandag
08:30 17:00
Dinsdag
08:30 17:00
Woensdag
08:30 17:00
Donderdag
08:30 17:00
Vrijdag
08:30 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Beschrijving van Notariaat Nonhebel

Centraal staat bij ons kantoor niet het aanbieden van een akte, maar het oplossen van juridische en fiscale problemen van onze cliënten op het gebied van familierecht, ondernemingsrecht en onroerende zaken. Een akte is daarvoor vaak een goed middel, zoals een testament, samenlevingscontract, huwelijksvoorwaarden, statuten van een (flex)B.V., verenigingen en stichtingen. Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor de overdracht van uw woning, afwikkeling van nalatenschappen en verdelingen.

StijnWery Notaris is tevens gespecialiseerd in projectontwikkeling, scholen, schepen en de problematiek rond een tweede huis in Frankrijk. Wij geven op die gebieden ook advies op maat aan particulieren, bedrijven en overheden. Een bijzonder aspect van ons kantoor is dat wij vaak worden ingeschakeld door trustkantoren, waardoor wij ook internationaal actief zijn.

Ons kantoor is aangesloten bij www.doehetzelfnotaris.nl. Tegen zeer lage kosten kunt u zelf online een akte maken. In veel gevallen is dat heel goed mogelijk en zeker het proberen waard! Aangezien ook de doe-het-zelf-akte onder onze verantwoordelijkheid valt, kan alleen een juiste akte worden getekend. Nadat deze door u is gemaakt, zal ons kantoor hem nog zorgvuldig screenen.
Talen
nl

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving


Plaats van Notariaat Nonhebel