Top 200 steden  |  
(Tot nu toe geen beoordelingen)

Openingstijden

Maandag
07:30 17:00
Dinsdag
07:30 17:00
Woensdag
07:30 17:00
Donderdag
07:30 17:00
Vrijdag
07:30 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Beschrijving van Aannemersbedrijf Van Wijhe

Aannemersbedrijf Van Wijhe B.V. staat voor zekerheid en kwaliteit. Hierin zijn meedenken, betrokkenheid en interesse in uw bouwplannen de basis voor een duurzame samenwerking.

Aannemersbedrijf Van Wijhe B.V. is een gerenommeerd aannemersbedrijf dat al ruim 20 jaar zelfstandig werkzaam is in de woning- en utiliteitsbouwsector. Wij verrichten daarin nieuwbouw-, verbouw-, onderhoud-, renovatie- en restauratiewerkzaamheden en hebben op dit gebied een ruime kennis en ervaring binnen ons bedrijf.

Aannemersbedrijf Van Wijhe B.V. is in 1991 opgericht. Het bedrijf is inmiddels uitgegroeid tot een middelgroot aannemersbedrijf met 20 werknemers.

Wij verrichten alle voorkomende werkzaamheden op het gebied van:

Nieuwbouw
Verbouw
Renovatie
Restauratie
Onderhoud
Machinale houtbewerking

Tot de opdrachtgevers behoren naast particulieren ook gemeentes, woningbouwcorporaties en het bedrijfsleven.

Wij onderscheiden ons door een zeer persoonlijke aanpak, met advisering op maat, deskundigheid en een snelle werkwijze. Daar komt bij dat wij flexibel zijn en eventuele veranderingen tijdens de werkzaamheden zonder problemen kunnen inpassen in uw plan. Door onze jarenlange ervaring, ruime kennis en vakbekwame mensen zijn wij een vertrouwde partner voor de uitvoering van een breed scala aan bouwprojecten.

Aannemersbedrijf Van Wijhe B.V. is aangesloten bij Bouwgarant. Bouwgarant is het grootste keurmerk in de bouw. Een aannemer aangesloten bij Bouwgarant heeft aantoonbare ervaring in de bouw en beschikt over de juiste diploma's en verzekeringen.

Bij aannemersbedrijf Van Wijhe B.V. zijn alle werknemers VCA-gecertificeerd. Tevens is aannemersbedrijf Van Wijhe B.V. een erkend leerbedrijf met een actief scholingsbeleid om ook op de lange termijn goed geschoolde en gemotiveerde medewerkers binnen het bedrijf te houden. Tevens zijn er medewerkers binnen de onderneming in het bezit van het diploma bedrijfshulpverlener (BHV) en het certificaat leermeester.
Lidmaatschappen
Bouwgarant, Fundeon Leerbedrijf
Talen
nl

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving


Fotos voor Aannemersbedrijf Van Wijhe

Plaats van Aannemersbedrijf Van Wijhe