Top 200 steden  |  
(Tot nu toe geen beoordelingen)

Openingstijden

Maandag
08:00 20:00
Dinsdag
08:00 20:00
Woensdag
08:00 20:00
Donderdag
08:00 20:00
Vrijdag
08:00 20:00
Zaterdag
08:00 17:00
Zondag
Gesloten

Beschrijving van Ron Bergers Tuinen Hoveniersbedrijf

Ons hoveniersbedrijf is gevestigd in Dongen.
Ron Bergers Tuinen verricht alle soorten hovenierswerkzaamheden zodat u kunt genieten van een goed aangelegde en / of onderhouden tuin.
Onder hovenierswerkzaamheden verstaan wij: het totale aanbod van tuinontwerp tot tuinaanleg, maar ook tuinonderhoud nemen wij graag voor onze rekening. Eigenlijk kunnen wij alle werkzaamheden in de tuin verzorgen zoals: beplanting leveren / aanplanten / verzorgen, bestraten, gras leggen, kunstgras, verlichting aanleggen, vijvers en waterpartijen, tuinhuizen, pergola's, vlonders, schuttingen / erfafscheidingen en beregeningsinstallatie aanleggen,
Onder onderhoudswerkzaamheden verstaan we bijvoorbeeld: snoeiwerkzaamheden, bomen rooien / snoeien, grondwerkzaamheden, bodemverbetering, ongedierte, onkruidbestrijding en plantenziektebestrijding.
Ook het leveren en verzorgen van interieurbeplanting behoort tot de mogelijkheden.
Of het nu gaat om een kleine stadstuin of een grotere ruime tuin. Wij ontzorgen u. Wij zijn een kleinschalig bedrijf waardoor de lijnen kort blijven en u altijd hetzelfde aanspreekpunt heeft. Wij bespreken uw wensen en geven advies op maat.
Ook 's avonds zijn wij telefonisch bereikbaar voor vragen en advies en het maken van een afspraak. Voor het bespreken van uw tuinplannen komen we bij U aan huis op de tijd dat het u schikt.
Wij voeren tuinwerkzaamheden uit bij particulieren, maar zeker ook bij bedrijven, want de entree van uw bedrijf is tenslotte uw visitekaartje.
Tevens werken we indien gewenst met onderhoudscontracten waarbij u verzekerd bent van een juist onderhouden tuin. Wij werken met kwalitatief hoogwaardige materialen en planten onder leiding van deskundig personeel. Wij bieden onze diensten aan direct in de omgeving van Dongen zoals o.a. in Oosterhout, Teteringen, Rijen, Raamsdonk, Raamsdonksveer, Geertruidenberg, Waspik, 's Gravenmoer, Sprang Capelle, Kaatsheuvel, Breda, Tilburg en Waalwijk.
Betaalmogelijkheden
Bank/Giro Overschrijving, Cash, Invoice, Maestro, Vooruit betalen
Jaar van oprichting
Opgericht 2000
Lidmaatschappen
erkend leerbedrijf, licentie bestrijdingsmiddelen
Talen
nl

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving


Fotos voor Ron Bergers Tuinen Hoveniersbedrijf

Plaats van Ron Bergers Tuinen Hoveniersbedrijf