Top 200 steden  |  

Cafe Doetinchem

Een café is een openbaar toegankelijk gebouw waar je zowel non-alcoholische als alcoholische dranken zoals bier en wijn, maar ook snacks kunt bestellen en nuttigen. Cafés worden voornamelijk in het weekend bezocht en gelden als ontmoetingsplaatsen voor bekenden, maar je kunt er ook heen gaan om nieuwe...

Een café is een openbaar toegankelijk gebouw waar je zowel non-alcoholische als alcoholische dranken zoals bier en wijn, maar ook snacks kunt bestellen en nuttigen. Cafés worden voornamelijk in het weekend bezocht en gelden als ontmoetingsplaatsen voor bekenden, maar je kunt er ook heen gaan om nieuwe mensen te leren kennen. Vaak worden in een café alledaagse zaken besproken. Een café heeft barpersoneel, obers, een schoonmaakploeg en in sommige gevallen een uitsmijter in dienst. Bij de grotere cafés is ook sprake van een garderobe.

Mehr zeigen

7 resultaten voor Cafe

Groeskamp Grand Café Restaurant in Doetinchem

Koopmanslaan 3, 7005 BK Doetinchem
0314370480
Neem vandaag contact op
Nu gesloten

Zijn gezellige en authentieke Grand-Café annex Restaurant in het hypermoderne Ondernemingscentrum Achterhoek aan de Terborgseweg in Doetinchem. In de zakelijke omgeving van het Ondernemingscentrum stap je een compleet onverwachte wereld binnen. Hoge plafonds ...

bezorgservice, online reserveren, begane grond, brunch

Heeft u onder de 7 Aanbieders van cafe de juiste kunnen vinden? Mocht u ook een aanbieder van cafe zijn en nog niet in de bedrijvengids staan, dan kunt u zich elk gewenst moment gratis registreren.

De resultatenlijst voor cafe in Doetinchem. De beste aanbieders en dienstverleners voor cafe in Doetinchem vindt u hier op de Bedrijvengids Doetinchem. Momenteel zijn 7 in de bedrijvengids Doetinchem onder de bedrijfstak cafe geregistreerd.

Deze website maakt gebruik van cookies zodat u het meeste kan halen uit de ervaring op onze website. Meer informatie