Top 200 steden  |  

Beschrijving van Humankind - BSO Het Speelparadijs

Buitenschoolse opvang Speelparadijs is gelegen aan de Dichterseweg 147, naast obs Canadaschool. In een paar passen van school naar de BSO, in een rustige omgeving, aan het einde van een doodlopende straat, met het naastgelegen Canadapark.

Met een uitgebreid activiteiten aanbod kunnen kinderen bij BSO Speelparadijs nieuwe talenten ontdekken en zich optimaal ontwikkelen. Spelen in de huishoek, de bouwhoek of verkleden en een voorstelling geven aan de kinderen van de BSO. Samen muziek maken met de verschillende muziekinstrumenten, waaronder de drums, keyboard, gitaar of lekker plaatjes draaien en mixen aan de dj-draaitafel. In no-time de leukste video’s opnemen met de greenscreen en bewerken tot een leuk filmpje. Voor de echte onderzoekers is er een technieklab om experimenten en proefjes te doen. Daarnaast kan er heerlijk buiten gespeeld worden op het speelplein van de BSO of op het recent vernieuwde speelplein van de Canadaschool.
Jaar van oprichting
Opgericht 1983
Talen
Nederlands, Engels
Produkte
Kinderopvang, Kinderdagverblijf, Peuteropvang, Buitenschoolse opvang, Kinderontwikkeling
Dienstverleningen
Kinderopvang, Kinderdagverblijf, Peuteropvang, Buitenschoolse opvang, het plannen van een rondleiding, inzage in beschikbaarheid, vragen over de inschrijving, alle vragen over de opvang voor je kind, Opgroeien in een groep, Het plannen van een rondleiding, Inzage in beschikbaarheid, Vragen over de inschrijving, Alle vragen over de opvang voor je kind

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving


Fotos voor Humankind - BSO Het Speelparadijs

Plaats van Humankind - BSO Het Speelparadijs