Top 200 steden  |  
(Tot nu toe geen beoordelingen)

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:00 18:00
Woensdag
09:00 18:00
Donderdag
09:00 18:00
Vrijdag
09:00 18:00
Zaterdag
10:00 16:00
Zondag
Gesloten

Beschrijving van Lentink Fietsen & Zo

Fietsen & Zo is de nieuwe naam van Lentink Fietsen. In 1948 opgericht als ‘J.Lentink Rijwielen & Motoren’.
Na bijna 67 jaar zijn we vertrokken uit Dieren-Zuid, in de volksmond ‘Oud-Dieren’.
Sinds oktober 2014 kunt u ons vinden aan de rand van het 'nieuwe' winkelcentrum Calluna in de voormalige brandweerkazerne aan de Semmelweisstraat.

Bestond vroeger de collectie van opa uit één tot enkele zelf samengestelde fietsen, heeft kleinzoon een modern pand van circa 285m² met met een ruim assortiment tweewielers en aanverwante artikelen.

Uiteraard voeren de fietsen nog altijd de hoofdtoon, al is de verscheidenheid niet te vergelijken met vroeger. Zo zijn er de oerdegelijke tot zeer sportieve stadsfietsen, en uiteraard bijzonder populaire elektrische fietsen (of e-bikes).

Alleen al van de laatste groep is het aanbod ondertussen al bijna niet meer te overzien.

Om de keus niet nog moeilijker dan nodig te maken heeft Fietsen & Zo zich ‘beperkt’ tot die A-merken die het ‘meeste te bieden hebben’; Gazelle, Sparta, Batavus en Merida.

Uiteraard met RDW-erkenning om ook de gekentekende voertuigen in eigen huis op naam van de nieuwe eigenaar te zetten en/of bij inruil het vrijwaringsbewijs a la minute af te geven. Denk hierbij aan high speed E-bikes en inruilen/vrijwaren van scooters.

Reparaties, klein- of groot onderhoud verzorgt Fietsen & Zo in de ruime en moderne werkplaats. Deze voldoet evenals de gediplomeerde monteurs aan de BOVAG eisen. Alle mogelijke reparaties worden (op afspraak) zo snel mogelijk verricht, Uiteraard worden acute problemen en de bij Fietsen & Zo gekochte voertuigen met voorrang behandeld.

Voor wie de fiets (eigenlijk) niet kan missen staat zonodig een vervangende klaar (bij voorkeur wél op afspraak). Wie fiets of E-bike niet zelf kan brengen en/of halen, kan tegen een kleine vergoeding een beroep doen op de haal- en brengservice.
Betaalmogelijkheden
Bank/Giro Overschrijving, Cash, Contactloos betalen, iDeal, Maestro, Vooruit betalen
Jaar van oprichting
Opgericht 1948
Lidmaatschappen
Bovag, 5 sterren, RDW, erkend leerbedrijf
Talen
nl
Merken
Gazelle, Batavus, Merida

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving

Prinsenstraat 22, 6953 BT Dieren

Fotos voor Lentink Fietsen & Zo

Plaats van Lentink Fietsen & Zo