Top 200 steden  |  

Beschrijving van Adri Fikkers Hypno-Regressietherapie

In deze hypno-regressie en reïncarnatie therapiepraktijk wordt aandacht gegeven aan een groot scala van klachten die mensen kunnen hebben. Als we door moeilijke ervaringen vastlopen in angsten, eenzaamheid, depressieve gevoelens, onverwerkte rouw, seksueel misbruik, eetstoornissen, slaapproblemen, stoppen met roken, relatieproblemen, burn-out, levensvragen, fysieke problemen met name de psychische component, vermoeidheid, somberheid, biedt deskundige begeleiding uitkomst.
Het gehanteerde spirituele mensbeeld geeft de verdieping die nodig is om tot een ruimer zicht, ruimer beleven en dus verwerking en oplossing te kunnen komen. Deze kleinschalige therapiepraktijk heeft geen lange wachtlijst en u wordt geholpen door uw vaste therapeut.
De kosten worden gedeeltelijk vergoed vanuit het aanvullende zorgverzekeringspakket. De praktijk voldoet aan alle wettelijk gestelde eisen. Voor meer informatie zie de website. Afspraken worden gemaakt na telefonisch contact met tel.nr. 0313-422432.
De praktijk is gevestigd in Dieren, Gelderland en richt zich ook op de provincies Overijssel en Utrecht. Er is ruim en gratis parkeergelegenheid.
Betaalmogelijkheden
Bank/Giro Overschrijving, Invoice
Lidmaatschappen
NVPA, RBCZ, het Atma instituut, en vele andere bij- en nascholingen, Aangesloten bij de SCAG
Talen
nl

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving


Fotos voor Adri Fikkers Hypno-Regressietherapie

Plaats van Adri Fikkers Hypno-Regressietherapie