Top 200 steden  |  

Taxi Deventer

Een taxi is een auto of busje waarmee je tegen een vergoeding van plek A naar plek B gebracht kunt worden. Taxi’s bestel je via internet of telefonisch, of je houdt de taxi staande als deze voorbij rijdt. Taxi’s worden bestuurd door een taxichauffeur en de vergoeding die je betaalt wordt bepaald door een...

Een taxi is een auto of busje waarmee je tegen een vergoeding van plek A naar plek B gebracht kunt worden. Taxi’s bestel je via internet of telefonisch, of je houdt de taxi staande als deze voorbij rijdt. Taxi’s worden bestuurd door een taxichauffeur en de vergoeding die je betaalt wordt bepaald door een taximeter met een vooraf ingesteld tarief per kilometer. Taxi’s zijn doorgaans aangesloten bij taxibedrijven die alleen in bepaalde regio’s actief zijn.

Mehr zeigen

4 resultaten voor Taxi

Heeft u onder de 4 Aanbieders van taxi de juiste kunnen vinden? Mocht u ook een aanbieder van taxi zijn en nog niet in de bedrijvengids staan, dan kunt u zich elk gewenst moment gratis registreren.

De resultatenlijst voor taxi in Deventer. De beste aanbieders en dienstverleners voor taxi in Deventer vindt u hier op de Bedrijvengids Deventer. Momenteel zijn 4 in de bedrijvengids Deventer onder de bedrijfstak taxi geregistreerd.

Deze website maakt gebruik van cookies zodat u het meeste kan halen uit de ervaring op onze website. Meer informatie