Top 200 steden  |  

Opticien Deventer

Opticiens zijn opgeleid in het vakgebied optica en ze verkopen brillen en lenzen. Ook kun je bij de opticien terecht voor randzaken zoals lenzenvloeistof of brillenkokers. De opticien biedt naast het verkopen van brillen en lenzen vaak nog meer diensten, zoals het uitvoeren van oogmetingen en het adviseren over een...

Opticiens zijn opgeleid in het vakgebied optica en ze verkopen brillen en lenzen. Ook kun je bij de opticien terecht voor randzaken zoals lenzenvloeistof of brillenkokers. De opticien biedt naast het verkopen van brillen en lenzen vaak nog meer diensten, zoals het uitvoeren van oogmetingen en het adviseren over een stijlvolle bril die bij je past. Een opticien is vaak in dienst van een brillen- en lenzenwinkel, maar kan ook zijn of haar eigen zaak hebben.

Mehr zeigen

6 resultaten voor Opticien

Schaap Opticiens in Deventer

Boxbergerweg 78, 7412 BE Deventer
0570 616 977
Nu gesloten

Een leuke én goede optiekzaak, uitgebreide collectie monturen, ruime keus kinderbrillen, zonnebrillen, alle merken contactlenzen, nauwkeurige oogmeting, een goed advies en altijd wel wat nieuws.

contactlenzen, kinderbril, oogmeting, opticien

Heeft u onder de 6 Aanbieders van opticien de juiste kunnen vinden? Mocht u ook een aanbieder van opticien zijn en nog niet in de bedrijvengids staan, dan kunt u zich elk gewenst moment gratis registreren.

Deze website maakt gebruik van cookies zodat u het meeste kan halen uit de ervaring op onze website. Meer informatie