Top 200 steden  |  

Advocaat Deventer

Een advocaat is een pleiter of verdediger in rechtszaken en behartigt de belangen van een cliënt. Een advocaat hanteert de Nederlandse wetten en jurisdictie om de uitspraak van de rechter en de jury in een rechtszaak dusdanig te beïnvloeden dat zijn cliënt hier het meeste voordeel uit haalt. Een advocaat...

Een advocaat is een pleiter of verdediger in rechtszaken en behartigt de belangen van een cliënt. Een advocaat hanteert de Nederlandse wetten en jurisdictie om de uitspraak van de rechter en de jury in een rechtszaak dusdanig te beïnvloeden dat zijn cliënt hier het meeste voordeel uit haalt. Een advocaat is onafhankelijk en hoeft het niet persoonlijk eens te zijn met zijn cliënt. De advocaat voorziet de cliënt tevens van advies en is in de meeste gevallen woordvoerder van de cliënt gedurende het gehele juridische proces.

Mehr zeigen

1 resultaten voor Advocaat

Lavorista arbeidsrecht advocatuur in DEVENTER

Zutphenseweg 29d, 7418 AH DEVENTER
+31570745970

Lavorista arbeidsrecht advocatuur is een modern gespecialiseerd advocatenkantoor. Deskundige arbeidsrechtelijke hulp tegen een redelijk tarief. Zowel voor werkgevers als voor werknemers. Persoonlijke betrokkenheid en een dienstverlenende instelling staan ...

arbeidsrecht, advocaat, ontslag, deventer

Heeft u onder de 1 Aanbieder van advocaat de juiste kunnen vinden? Mocht u ook een aanbieder van advocaat zijn en nog niet in de bedrijvengids staan, dan kunt u zich elk gewenst moment gratis registreren.

De resultatenlijst voor advocaat in Deventer. De beste aanbieders en dienstverleners voor advocaat in Deventer vindt u hier op de Bedrijvengids Deventer. Er is momenteel een bedrijf in de bedrijvengids Deventer onder de bedrijfstak advocaat geregistreerd.

Deze website maakt gebruik van cookies zodat u het meeste kan halen uit de ervaring op onze website. Meer informatie