Top 200 steden  |  
(Tot nu toe geen beoordelingen)

Openingstijden

Maandag
24 uur geopend
Dinsdag
24 uur geopend
Woensdag
24 uur geopend
Donderdag
24 uur geopend
Vrijdag
24 uur geopend
Zaterdag
24 uur geopend
Zondag
24 uur geopend

Beschrijving van JV Mobiliteits Service

Na 16 jaar werkzaam te zijn geweest bij een bergingsbedrijf en de pechhulp verlening ben ik sinds 1-9-2016 voor mijzelf begonnen met jv-mobiliteitsservice te Deventer, ook wel bekend als Yellowtruck.
Ik ben gespecialiseerd in alle vormen van auto transport tot 6000 kg wel of niet rolbaar. Of u nu een probleem of schade hebt met uw auto, motor, aanhanger of caravan, ik los het professioneel en vakkundig voor u op. Ook voor de pechhulp sta ik voor u klaar, of u nu een lege accu heeft of een lekke band. Bij een lekke band kan ik hem indien mogelijk repareren, als dat niet mogelijk is en u heeft geen reserveband dan kan ik ook 's avonds een bandenwissel aanbieden tegen een normale prijs. Vraag vrijblijvend een prijsopgave.

Ik ben hoofdzakelijk werkzaam in Deventer, Apeldoorn en Zutphen, maar ook in de rest van het land kan ik uw voertuig komen halen. Laat mij uw taxi naar huis of de garage zijn.
Doordat veel woon/werkverkeer plaats vindt binnen de stedendriehoek ben ik sinds 1-1-2020 begonnen met pechhulp service binnen Apeldoorn, Deventer en Zutphen voor een vast bedrag van €6,- per maand u dient dan wel 1jaar lid te blijven. De service gaat op kénteken dus het maakt niet uit wie de bestuurder is.
Tevens kunt u bij mij terecht voor tijdelijke opslag van uw zomer en winterbanden waarbij het mogelijk is dat ik de banden op locatie kom wisselen. Ook uw oldtimer kunt u tijdens de wintermaanden bij ons stallen.

Ook voor uw gerestaureerde of ongerestaureerde oldtimer of tractor bent u bij de Yellowtruck aan het juiste adres. Ook als de kippen er nog in zitten.

Of het nu gaat over autotransport of pechhulp, bij jv-mobiliteitsservice bent u altijd aan het juiste adres. Een sleepdienst met een glimlach. Uiteraard is uw voertuig tijdens het transport door mij verzekerd.
Betaalmogelijkheden
Cash, Maestro
Jaar van oprichting
Opgericht 2016
Talen
nederlands, duits, engels
Dienstverleningen
sleepdienst, pechhulp, bandenopslag, opslag auto's en motoren, tijdelijke opslag

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving


Plaats van JV Mobiliteits Service