Top 200 steden  |  

Kindergarden Buitenhofdreef Delft

Als aanstaande ouder moet je ontzettend veel keuzes maken. Het kiezen van de juiste kinderopvang voor jouw kind is daar ook een van. Maar waar moet je op letten bij het zoeken van een kinderopvang?
Kindergarden Buitenhofdreef Delft - Delft
Nu gesloten
Opent in 5 uur

Kindergarden Buitenhofdreef Delft

(Tot nu toe geen beoordelingen)

Openingstijden

Maandag
07:30 18:30
Dinsdag
07:30 18:30
Woensdag
07:30 18:30
Donderdag
07:30 18:30
Vrijdag
07:30 18:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Beschrijving van Kindergarden Buitenhofdreef Delft

Je moet echt even komen kijken op ons kinderdagverblijf Kindergarden Buitenhofdreef. Anders heb je geen idee van onze prachtige, centrale hal die ingericht is als bewegingsruimte. Alle groepen van onze kinderopvang grenzen aan deze grote, lichte en open hal waar je samen kunt spelen, eten en ontdekken. We hebben trouwens nog meer om je te laten zien in ons pas verbouwde kinderdagverblijf: de muziekhoek, het atelier om te knutselen en onze nieuwe ontdektuin.

De baby's blijven altijd in onze nabijheid. Op de babygroepen maken we namelijk gebruik van hangwiegjes, zodat ze kunnen wennen aan de geluiden en geuren op de groep. Op deze manier leren wij jouw kindje ook goed kennen. Door onze horizontale groepen kunnen we tevens beter rekening houden met ieder kind en zijn of haar behoeften.

Peuters ontdekken heel actief de wereld. We laten het vrij bewegen, dansen of gymen van onze peuters vaak samengaan met het vertellen van een verhaal of het zingen van liedje.

Videos voor Kindergarden Buitenhofdreef Delft

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving


Fotos voor Kindergarden Buitenhofdreef Delft

Plaats van Kindergarden Buitenhofdreef Delft