Top 200 steden  |  

Kindergarden Delft Zuid

Als aanstaande ouder moet je ontzettend veel keuzes maken. Het kiezen van de juiste kinderopvang voor jouw kind is daar ook een van. Maar waar moet je op letten bij het zoeken van een kinderopvang?
Kindergarden Delft Zuid - Delft
Nu gesloten
Morgen geopend

Kindergarden Delft Zuid

(Tot nu toe geen beoordelingen)

Openingstijden

Maandag
07:00 18:30
Dinsdag
07:00 18:30
Woensdag
07:00 18:30
Donderdag
07:00 18:30
Vrijdag
07:00 18:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Beschrijving van Kindergarden Delft Zuid

Kindergarden Delft Zuid is nieuw en strak, met fijne lichte ruimtes en een heerlijk rustige uitstaling. Ons kinderdagverblijf en buitenschoolse opvang is in 2020 van binnen helemaal verbouwd, net als onze grote tuin. Op de babygroep dagen we je kindje uit om op ontdekking uit te gaan in bijvoorbeeld het zwart-wit hoekje.
Peuters zijn heel actief. Ze willen spelen en bewegen, zo ontdekken ze wat hun lichaam allemaal al kan. Onze enthousiaste pedagogisch medewerkers weten precies met welke extra activiteiten ze onze dreumesen en peuters kunnen uitdagen om hun motorische vaardigheden te vergroten.

Buiten spelen is gezond, vandaar dat je ons vaak in onze natuurlijk ingerichte tuin vindt. Met een bamboebos waar je je goed kan verstoppen tot fietsparcours en klimtoestellen. Ook hebben we een eigen moestuin die we samen onderhouden.

Onze kinderopvang ligt op een doorgaande route, gunstig ten opzichte van centrum, snelweg én centraal station Delft. TU Delft is ook vlakbij.

Videos voor Kindergarden Delft Zuid

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving


Plaats van Kindergarden Delft Zuid