Top 200 steden  |  
(Tot nu toe geen beoordelingen)

Openingstijden

Maandag
09:00 16:30
Dinsdag
09:00 16:30
Woensdag
09:00 16:30
Donderdag
09:00 16:30
Vrijdag
09:00 16:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten
Elke 1e zondag van de maand open van 10.00 - 16.00

Beschrijving van Bondgenoot en Partners B.V.

Wij zijn een groothandel in educatieve (kinder)boeken, eco vriendelijke puzzels en spellen, verantwoorde kookboeken, cadeauartikelen, papierwaren en wenskaarten die samengesteld zijn met veel aandacht voor originaliteit, duurzaamheid en diversiteit.

Wij hebben onder meer producten van de merken Floris ( welbekend van de wenskaarten op gerecycled papier), Mooi Mens, Ecozz, Amnesty International en Ecobos in portefeuille.

In onze showroom bij Fair Plaza te Culemborg treft u al onze producten aan. Uiteraard kunt u als retailer ook via onze webshop bestellen.

Wij leveren alleen rechtstreeks aan retailers.

Oprichting

In 1977 is het bedrijf Floris Kringloop Schrijfwaren, het huidige Bondgenoot en Partners, opgericht. In september 1977 werd begonnen met de uitgave van een kruidenposter. Een jaar later werden voor het eerst kringloop kaarten en postpapier verzonden aan particulieren. Het postorderbedrijf liep op rolletjes vooral omdat de Libelle veel aandacht aan het bedrijf schonk.

Bondgenoot en partners

Het bedrijf begon steed meer milieuvriendelijke papierwaren te verkopen. Voornamelijk wenskaarten en briefpapier op basis van 100% recycled papier. Zelfs de gebruikte inkt is milieuvriendelijk. We gebruiken namelijk alleen inkten op plantaardige oliebasis, met als bijkomend voordeel dat het papier hierdoor ook geschikt is voor gebruik bij laserprinters en kopieerapparaten.Vanaf het moment dat Libelle er aandacht aan besteedde, stroomden de orders binnen en nam de omzet een vlucht. Wereldwinkels, natuurwinkels, kantoorboekhandels, en cadeau boutique’s zijn onze belangrijkste klanten.

Het bedrijf koos er bewust voor om niet bij de grote winkelketens in het schap te liggen. De stelling was ;“Onze producten worden gekocht door mensen die bewust bezig zijn. Dat is toch een wat ander publiek”.

Bovendien moeten onze producten iets exclusiefs houden. Dat kan niet als ze op elke straathoek te koop zijn.
Betaalmogelijkheden
Android Pay, Bank/Giro Overschrijving, Cash, iDeal, Invoice, PayPal, Vooruit betalen
Jaar van oprichting
Opgericht 1977
Lidmaatschappen
Amnesty international
Talen
Nederlands, Duits, Engels, Frans
Merken
mooi mens, Floris, ecobos, de wenskaart, ecozz, amnesty international, Floris, Ecobos, De wenskaart, Ecozz
Produkte
Wenskaarten,boeken, schrijfwaren, cd`s, verpakkingsmateriaal en cadeauartikelen, Boeken, Schrijfwaren, CD's, Verpakkingsmateriaal, Cadeauartikelen
Dienstverleningen
verkoop

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving


Fotos voor Bondgenoot en Partners B.V.

Plaats van Bondgenoot en Partners B.V.