Top 200 steden  |  

Helmond en Zn Metaalhandel BV J

Neem vandaag contact op

Helmond en Zn Metaalhandel BV J

(Tot nu toe geen beoordelingen)

Beschrijving van Helmond en Zn Metaalhandel BV J

Welkom bij Helmond metaalhandel
Metaalrecycling: vriendelijk voor ons milieu

Dagelijks worden we geconfronteerd met een steeds groter wordende afvalberg. Daarom ook dat steeds meer materialen opnieuw worden gebruikt. Koper leent zich uitermate goed om opnieuw te worden gebruikt.
Helmond Metaalhandel verwerkt non-ferro metalen weer tot grondstoffen die direct inzetbaar zijn voor verwerking bij de fabrieken. Ons specialisme ligt op het gebied van rood koper, granulaat, millberry en aanverwante metalen.

Ook met oude loodaccu’s kunt u bij Helmond Metalen terecht. Hiervoor beschikken wij over een vergunning volgens de Wet Milieubeheer (WMB) voor het innemen en bewaren van zowel autotractie accu’s (auto’s, heftrucks e.d.) als stationaire accu’s (afkomstig van telefooncentrales en noodstroomvoorzieningen). Speciale vloeistofdichte containers in diverse maten worden op aanvraag beschikbaar gesteld. Ook dragen wij, indien gewenst, zorg voor de bijkomende administratieve verplichtingen.

Op ons moderne bedrijfsterrein wordt met behulp van moderne machines de metalen gescheiden, om vervolgens weer tot grondstoffen te worden verwerkt. En dat alles natuurlijk op de meest milieuvriendelijke wijze!

Helmond Metaalhandel is centraal gelegen in Nederland, dus makkelijk te bereiken.
Lidmaatschappen
Metaal Recycling Federatie

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving


Fotos voor Helmond en Zn Metaalhandel BV J

Plaats van Helmond en Zn Metaalhandel BV J