Top 200 steden  |  
(Tot nu toe geen beoordelingen)

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:30 17:30
Woensdag
09:30 17:30
Donderdag
09:30 17:30
Vrijdag
09:30 20:00
Zaterdag
09:30 17:00
Zondag
Gesloten

Beschrijving van Schipper Optiek

Schipper Optiek is een kleine winkel waar u persoonlijke aandacht krijgt bij het uitzoeken van het juiste montuur. Wij zijn gespecialiseerd in aparte en modieuze monturen van onder meer de merken Theo, JF.Rey en Eye DC. Daarnaast hebben wij tevens een ruime collectie monturen, in stijl varierend van casual tot klassiek.
Het eerste wat men ziet als men u aankijkt is uw bril. Dan is het wel heel belangrijk dat deze perfect bij u en uw gezicht past. Daarom zorgen wij er niet alleen voor dat we altijd de nieuwste collecties in verschillende stijlen op voorraad hebben, maar bieden we u ook graag advies op maat, om samen met u het perfecte montuur te kiezen.
wij hebben o.a. monturen van:
Zenka,
Theo,
J.F. Rey, Ray Ban, Voque, Porsche Design, Minima, Rodestock, Lafont, Lunor, Mexx, Calvin Klein, DKNY, BART, Eye D'C.
Een goede zonnebril is onmisbaar. En niet alleen op het strand! Ook in het verkeer, tijdens sportwedstrijden of op wintersport hebben uw ogen bescherming nodig tegen schadelijke UV-straling of schittering. Schipper optiek biedt u de keuze uit een uitgebreid assortiment zonnebrillen. Variërend van puur functioneel tot verrassend modern. U heeft de keus uit een groot aantal topmerken!
Vormvaste lenzen zijn de verbeterde versie van de vroegere harde lenzen. Het materiaal is tegenwoordig minder hard. Bovendien zijn vormvaste lenzen niet zo gevoelig voor beschadiging als andere lenzen en ze zijn goedkoper te onderhouden. Onze contactlensspecialist vertelt u graag meer over vormvaste lenzen.

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving


Fotos voor Schipper Optiek

Plaats van Schipper Optiek