Top 200 steden  |  

Beschrijving van Univé winkel Coevorden - Verzekeringen en Hypotheekadvies

Verzekeringen zijn voor veel mensen een noodzakelijk kwaad. Dat begrijpen wij bij Univé. Hoewel zekerheid niet valt te claimen, kunnen we er wel met elkaar aan werken. Dat doen we door in te zetten op het voorkomen van tegenspoed. Door de gevolgen te leren beperken en door voor u een verzekering op maat af te sluiten. Zo voorkomen of beperken we de risico’s die u loopt.
Ons gedreven team van adviseurs staat voor u klaar en gaat graag met u in gesprek. Met een Univé-winkel bij u in de buurt, onze online services en via lokale initiatieven willen we dichtbij zijn. Zoals u van een coöperatieve verzekeraar anno nu mag verwachten.
Jaar van oprichting
Opgericht 1991
Merken
Univé
Produkte
Autoverzekering, Bedrijfsautoverzekering, Verzekeringen, Bromfietsverzekering, Zakelijke autoverzekering, CV onderhoud, Schoorsteen vegen, Dakgoot schoonmaken, Alarm in huis, Inboedelverzekering, Opstalverzekering, Woonverzekering, Rechtshulp, Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering, Rechtsbijstandverzekering, Private lease, Aansprakelijkheidsverzekering, Motorverzekering, Reisverzekering, Fietsverzekering, Caravanverzekering, Camperverzekering, Annuleringsverzekering, Oldtimerverzekering, Bootverzekering, Zakelijke rechtsbijstandverzekering, Tractorverzekering, Eigen vervoerverzekering, Pensioenadvies, Hypotheekadvies, Overlijdensrisicoverzekering, Uitvaartverzekering
Dienstverleningen
Dakgoot schoonmaken, CV onderhoud, Schoorsteen vegen, Alarm in huis, Hypotheekadvies, Private lease

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving


Plaats van Univé winkel Coevorden - Verzekeringen en Hypotheekadvies