Top 200 steden  |  

Poel Aannemersbedrijf G H

Neem vandaag contact op

Poel Aannemersbedrijf G H

(Tot nu toe geen beoordelingen)

Beschrijving van Poel Aannemersbedrijf G H

Welkom

Gerard Poel, vanaf 1994 als zelfstandig ondernemer actief in de bouw, staat bekend om zijn vakmanschap en betrouwbaarheid. Vaak in combinatie met vaste partners maar ook zelfstandig, worden projecten van allerlei aard uitgevoerd. Opdrachten komen doorgaans uit de particuliere sector maar ook in de zakelijke markt heeft hij zijn sporen inmiddels verdiend.

Bouwen is een vak apart. Het vereist specifieke en allround vaardigheden, zowel in voorbereidende als uitvoerende zin. Aannemersbedrijf Poel beschikt over de juiste capaciteiten en ervaring om uw opdracht correct en naar tevredenheid uit te voeren.

Ook is hij betrokken en hecht veel waarde aan persoonlijk contact. Daarom start een opdracht altijd met een vrijblijvende kennismaking. Na inventarisatie van uw wensen wordt een duidelijke offerte uitgewerkt en indien gewenst besproken. Na uw akkoord wordt de voorbereiding in gang gezet en volgens afgesproken datum gestart met de bouwwerkzaamheden.

Tijdens het bouwproces wordt overlast zo veel mogelijk beperkt en wordt ‘de vinger aan de pols’ gehouden m.b.t. planning en eventueel meerwerk. Na afronding van de afwerking volgt de eindoplevering.

Aannemersbedrijf G.H. Poel staat vooral ook voor kwaliteit. Als opdrachtgever vindt u dit niet alleen terug in de werkwijze, maar ook in gebruikte materialen en afwerking.
Talen
nl

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving


Fotos voor Poel Aannemersbedrijf G H

Plaats van Poel Aannemersbedrijf G H