Top 200 steden  |  

Verhuurbedrijf De Vlieger BV

Neem vandaag contact op
Verhuurbedrijf De Vlieger BV - Bruinisse
Nu gesloten
Morgen geopend

Verhuurbedrijf De Vlieger BV

Sleutelwoorden

bedrijven particulieren attracties en spellen barmeubilair biertap borden / bestek decoratie keuken toebehoren koffiemachine kraam linnen parasol partytent podium sanitaire voorzieningen servies / glazen tafeldekking tafels en stoelen tent tribune vloer verwarming koelkast verandazeil veranda zeil zeilmakerij markiezen & partytenten Mehr zeigen
(Tot nu toe geen beoordelingen)

Openingstijden

Maandag
08:00 17:00
Dinsdag
08:00 17:00
Woensdag
08:00 17:00
Donderdag
08:00 17:00
Vrijdag
08:00 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten
za:op afspraak

Beschrijving van Verhuurbedrijf De Vlieger BV

Door onze jarenlange ervaring in het verhuur van pagodetenten, podia, spantenten, alu-tenten en diverse accessoires zijn wij in staat aan al uw wensen te voldoen. Of het nu gaat om een barbecue in uw achtertuin, een groot evenement of een doorwerktent. Wij verhuren alles wat u nodig heeft.

Veiligheid:
Wij hechten veel waarde aan de veiligheid van onze producten. Het gehele assortiment voldoet dan ook aan strenge veiligheidseisen. Zo zijn, bijvoorbeeld, alle tentzeilen voorzien van brandvertragend materiaal en hebben al onze medewerkers een geldig VCA-diploma in hun bezit.

Logistiek:
Vanuit onze vestiging in Bruinisse transporteren wij de materialen naar onze klanten. Ons wagenpark bestaat uit diverse vrachtwagens, bakwagens, aanhangers en een shovel. Zo kunnen wij op (bijna) elk gewenste plaats leveren.

Werkplaats en onderhoud:
Om ten alle tijden schone witte tentzeilen te leveren zijn wij voorzien van onze eigen zeilenwasmachine. Eerst worden de zeilen in de wasmachine geborsteld en bij uitkomst worden ze gelijktijdig gedroogd. Ook onze kunststof en glaspanelen worden na elke levering zorgvuldig in onze werkplaats gereinigd.

Branchevereniging:
Al jarenlang zijn wij aangesloten bij de TVD, dit is dé branchevereniging voor Nederlandse tentenverhuurders. Zo zijn wij altijd op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen binnen onze branche.

Zeilmakerij:
Door onze zeilmakerij blijven onze tenten in topconditie. We maken, reinigen, repareren en vernieuwen onze zeilen regelmatig. Niet alleen voor onszelf maar ook voor derden.

Buiten het onderhoud maken wij ieder zeil naar wens en op maat.
Verandazeilen om onder uw veranda ook uit de wind te zitten. Een zeil is hiervoor ideaal en op te rollen indien gewenst. Maar ook winter-bootzeilen, afdekzeilen en overkappingen behoren tot de mogelijkheden. Heeft u interesse in een kwalitatief en duurzaam zeil? Aarzel dan niet contact met ons op te nemen voor een geheel vrijblijvende offerte.
Betaalmogelijkheden
Cash
Lidmaatschappen
TVD branchevereniging van Nederlandse Tentenverhuurbedrijven
Talen
nl

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving


Fotos voor Verhuurbedrijf De Vlieger BV

Plaats van Verhuurbedrijf De Vlieger BV