Top 200 steden  |  

Kindergarden Princenhage Breda

Als aanstaande ouder moet je ontzettend veel keuzes maken. Het kiezen van de juiste kinderopvang voor jouw kind is daar ook een van. Maar waar moet je op letten bij het zoeken van een kinderopvang?
Kindergarden Princenhage Breda - Breda
Nu geopend
Sluit in 8 uur

Kindergarden Princenhage Breda

(Tot nu toe geen beoordelingen)

Openingstijden

Maandag
07:30 18:30
Dinsdag
07:30 18:30
Woensdag
07:30 18:30
Donderdag
07:30 18:30
Vrijdag
07:30 18:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Beschrijving van Kindergarden Princenhage Breda

Ooit was Princenhage het statige, karakteristieke Hotel Bellevue, nu is het onze kinderopvang vestiging Kindergarden Princenhage. We werken met een hecht team.

Elk kindje heeft andere behoeften, en daar hebben wij graag rekening mee. Zo vinden de jongste baby's rust in een van de hangwiegen op de groep. Bij onze dreumesen en peuters leggen we vaak de nadruk op 'het zelf doen' en het vergroten van hun zelfstandigheid. Peuters (die nog slapen) slapen in ons slaaptheater. Iedereen slaapt op een vaste plek op een eigen matrasje in de ruimte. En is er eentje wakker? Dan juichen we het juist toe dat ze zelfstandig naar de groep komen.

De tuin van ons kinderdagverblijf en BSO is de grootste verrassing voor vele. Hier ravotten de kinderen in het laurierbos of crossen ze er met hun fietsjes door de doolhof van beukenhagen.Onze vestiging is dicht bij de dorpskern van Princenhage en makkelijk te bereiken via de aansluiting met de A16.

Videos voor Kindergarden Princenhage Breda

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving


Fotos voor Kindergarden Princenhage Breda

Plaats van Kindergarden Princenhage Breda