Top 200 steden  |  

ABMT

Neem vandaag contact op

ABMT

(Tot nu toe geen beoordelingen)

Beschrijving van ABMT

Een succesvolle samenwerking gaat verder bij Advies en Bouw Management Totaal.

Advies en Bouw Management Totaal is een kantoor dat staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid.

Energielabel

Wij zijn onder andere gespecialiseerd en gecertificeerd om de energiewaarde van uw woning of Vereniging van Eigenaren in kaart te brengen.

Wij bieden de mogelijkheid een gehele V.v.E. te certificeren.

Voor meer informatie over dit product kunt u kijken onder het kopje V.v.E. product.

Tevens verzorgen wij:

Het energieprestatiecertificaat, maatwerkadvisering, techno keuringen, bouwbegeleiding, tekenwerk, kostenraming, meerjarenonderhoudsplanning, administratie en opleveringen.

Een succesvolle samenwerking gaat verder bij Advies en Bouw Management Totaal.

Advies en Bouw Management Totaal is een kantoor dat staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Wij zijn onder andere gespecialiseerd en gecertificeerd om de energiewaarde van uw woning of Vereniging van Eigenaren in kaart te brengen. Wij worden gecertificeerd om het energielabel uit te mogen geven. Het energielabel is verplicht voor iedere woning, dat is gebouwd voor 1 januari 1998, bij verkoop of verhuur van de woning. Door middel van dit certificaat krijgt u inzicht in onder andere hoe energiezuinig uw woning is.

Tevens is het mogelijk om een maatwerkadvies uit te brengen hoe het energieverbruik van de woning kan worden verminderd. Wat de kosten zijn om de aanpassingen te realiseren en in hoeveel tijd de totale kosten kunnen worden terug verdient.
Naast het energieprestatiecertificaat zijn wij ook gespecialiseerd in maatwerk advisering, techno keuringen, bouwbegeleiding, kostenraming, meerjarenonderhoudsplanning, administratie en opleveringen.

Waarom Advies en Bouw Management Totaal?

Iedere woning heeft zijn een andere energie verbruik, en om dit verbruik te verminderen zijn energiebesparende maatregelen nodig. Advies en Bouw Management Totaal biedt niet alleen voor iedere woning een eigen certificaat.
Betaalmogelijkheden
Bank/Giro Overschrijving
Talen
nl

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving


Plaats van ABMT