Top 200 steden  |  
(Tot nu toe geen beoordelingen)

Beschrijving van Linak Actuator-Systems BV

LINAK NEDERLAND

Als leverancier van elektrische verstelsystemen beschikt LINAK Actuator-Systems B.V. over een breed assortiment aan actuators, hefpilaren, voedingen en bedieningen. Onze producten worden onder andere toegepast binnen de (para)medische, industriële en agrarische sector en in de (kantoor)meubelindustrie.

Enkele voorbeelden van applicaties zijn:

ziekenhuisbedden
behandelbanken
landbouwmachines
hoog/laag-werkplekken
seniorenstoelen en relax-fauteuils

LINAK is meer dan leverancier alleen. Als uw deskundige en betrokken actuator-partner staan wij altijd voor u klaar om samen met u de juiste oplossing te vinden voor uw verstelprobleem. Wij bieden u technisch advies op maat en een uitstekende after-sales service. Verder beschikken wij in onze werkplaats over alle faciliteiten die nodig zijn voor het uitvoeren van producttests en -aanpassingen.

MEDLINE® & CARELINE® levert innovatieve actuatoroplossingen voor ziekenhuis- en zorghulpmiddelen. Onze aandacht ligt op het verbeteren van het comfort van de patiënt en het verplegend personeel.

Of u nu bureaus, retail meubilair of werkstations produceert, een elektrisch verstelbare DESKLINE®-oplossing is een flexibele manier om de concurrent een stap voor te blijven en uw marktpositie te verbeteren.

Of u nu op zoek bent naar een actuatoroplossing die betrouwbaar is tijdens zware omstandigheden, of een soepele en beheerste beweging nodig heeft, wij hebben de TECHLINE® oplossing voor u.

Zowel boxsprings als lattenbodems hebben voordeel van een comfortabele, elektrische aanpassing. LINAK HOMELINE® levert u een complete modulair actuatorsysteem om aan al uw krachtbehoeften te voldoen zonder compromissen voor kwaliteit of levensduur.

Een intelligente oplossing dient u de keuze te bieden hoe netwerk automatiseringssystemen toegepast kan worden. De unieke NETLINE™ iSwitch™ oplossing levert vele opties voor het automatiseren van schakel- en verdeeltoestellen.
Talen
nl

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving


Plaats van Linak Actuator-Systems BV