Top 200 steden  |  

Beschrijving van Cestmoi, de Huidspecialist

Wat maakt Cestmoi zo onderscheidend?

Serieuze aandacht voor uw huid

Uw huid liegt nooit. Als u straalt, zien we dat aan uw huid. Maar ook als u niet lekker in uw vel zit. Gelukkig kunnen we de huid flink verbeteren, met de juiste kennis en aandacht. Want dat is de essentie van huidverbetering: Wij zijn serieus in onze huidverbetering en geven aandacht aan de mens daarachter. Met de nieuwste technieken en inzichten, met alle tijd en verwennerij voor uw huid. Zodat u trots tegen de spiegel kunt zeggen: Cestmoi!

Sterker nog, kennis en kwaliteit vormen slechts de basis van Cestmoi. Centraal staan behandelingen, zoals huidverbetering en definitief ontharen, middels de nieuwste technieken en inzichten gecombineerd met heerlijke onstpanning. Een instituut waar cliënten hun huidverbetering uit handen kunnen geven, terwijl ze genieten van welkome rust. Waar zij alle tijd krijgen om te praten over hun huid en alles wat daarachter schuilt. Die combinatie is essentieel in de visie van Cestmoi. Om een cliënt ècht te kunnen helpen, is vertrouwen vereist. En vertrouwen moet je verdienen.

Met ons bedrijf hebben wij inmiddels bewezen dat uitstekend te kunnen, ieder vanuit eigen kracht.

Wat ons het meeste motiveert, is resultaat. Met iedere cliënt wordt een duidelijk doel bepaald, de optimale oplossing voor een huidprobleem. De huidspecialisten zijn eerlijk over de mogelijkheden en de cliënt eerlijk over diens wil en discipline om het doel te bereiken. De mooiste beloning is de garantie op een flink verbeterde huid. De behandelingen zorgen bovendien voor nieuwe energie en een fraaier zelfbeeld. Professionele huidverbetering begint met een duidelijk doel. We kunnen uw huid herstellen, of we kunnen een concreet huidprobleem oplossen. Ruime kennis en ervaring zorgen dat we met grote zekerheid kunnen aangeven welke resultaten wij met uw huid kunnen boeken. Serieuze aandacht betekent eerlijkheid over de mogelijkheden èn beperkingen.
Betaalmogelijkheden
Cash, Maestro, MasterCard, Visa
Lidmaatschappen
Anbos en Provoet

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving


Fotos voor Cestmoi, de Huidspecialist

Plaats van Cestmoi, de Huidspecialist

Deze website maakt gebruik van cookies zodat u het meeste kan halen uit de ervaring op onze website. Meer informatie