Top 200 steden  |  

Montage Ter Maat

Neem vandaag contact op

Montage Ter Maat

Sleutelwoorden

hergebruik maatwerk magazijninrichting monteren, demonterenrepareren nieuwbouw reparatie repareren magazijnopslag
(Tot nu toe geen beoordelingen)

Beschrijving van Montage Ter Maat

Ter Maat Montage is een bedrijf gespecialiseerd in magazijninrichting. Wij monteren, demonteren en repareren alle soorten en merken magazijnstellingen zoals:

Of het nu gaat om enkele meters archiefstelling in een kantoor of duizenden palletplaatsen bij een op- en overslagbedrijf. Geen klus is te klein of te groot!

Nieuwbouw : Voor diverse leveranciers verzorgen we al jaren de montage van de door hen geleverde producten. Vanaf een bouwtekening maar ook door overleg met de klant zodat het eindresultaat een magazijn is waar iedereen tevreden mee is.

Hergebruik : De- en montage van gebruikte stellingen is voor ons geen enkel probleem. Indien gewenst wordt het materiaal gesorteerd en gebundeld en klaargemaakt voor transport.

Gebruikte stellingen worden door ons vakkundig aangepast aan uw eisen en omstandigheden.

Reparatie : Om uw magazijn in een goede staat te houden is het aan te raden om periodiek de stellingen te controleren en de beschadigde onderdelen te vervangen. Kleine beschadigingen zijn soms van grote invloed op het draagvermogen van de stelling. Ook kunnen we de reparatie uitvoeren op basis van een keuringsrapport van de leverancier.

Maatwerk : Elk produkt vraagt om zijn eigen opslagmethode. Meestal is er wel een standaard stelling voor. Zoniet dan is er vaak door een kleine aanpassing wel een goede oplossing mogelijk. Graag denken we met u mee.

Onze medewerkers zijn goed gemotiveerd en klantgericht en beschikken over alle materieel dat nodig is om uw magazijn in goede staat te brengen en / of te houden.

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving


Fotos voor Montage Ter Maat

Plaats van Montage Ter Maat

Deze website maakt gebruik van cookies zodat u het meeste kan halen uit de ervaring op onze website. Meer informatie