FAQ – Veel gestelde vragen

Hier kunt u een lijst met veelgestelde vragen van onze gebruikers te vinden. Als uw vraag niet voorkomt of als u geen antwoord dat past bij uw behoeften kunt vinden, neem dan contact met ons op via het contactformulier of stuur ons een e-mail naar info@pages24.nl. Onze klantenservice staat tot uw beschikking van maandag tot vrijdag, 08:00-17:00.

1

Wat is Pages24?

Pages24 is een moderne index voor bedrijven in Nederland. Hier kunt u gemakkelijk zakelijke informatie vinden zoals telefoonnummers, adressen en websites van bedrijven, winkels, restaurants, ambachtslieden, diensten of freelancers, opgedeeld in steden en categorieën. De bedrijven van Pages24 kunnen de functionaliteit van het portaal gebruiken om hun zichtbaarheid te verhogen op het internet, en daarbij nieuwe klanten winnen, maar ook hun positie in zoekmachines, web marketing verbeteren en interessante contacten met andere bedrijven te verkrijgen.

2

Hoe kan ik mij registeren op Pages24?

Als uw bedrijf nog niet aanwezig is op onze site, registreer dan gratis door gebruik te maken van ons inschrijfformulier of stuur ons een e-mail naarinfo@pages24.nl. Uw profiel wordt dan geactiveerd door ons team na een korte controle. Eenmaal geactiveerd ontvangt u een bevestiging per e-mail met een link naar uw pagina.

3

Hoeveel kost de registratie op Pages24?

Registratie op Pages24 is gratis!

4

Ik zou graag het profiel van mijn bedrijf willen bijwerken of verwijderen: hoe kan ik dit doen?

Als u uw profiel wilt bijwerken of verwijderen van Pages24 neem dan contact met ons op via het contact formulier of stuur ons een e-mail naarinfo@pages24.nl, met vermelding van de naam en het adres van uw bedrijf, en wat wij kunnen doen om te helpen.

5

Wat zijn beoordelingen en hoe werken ze?

De beoordelingen zijn een van de meest belangrijke criteria die klanten gebruiken bij het kiezen van een bedrijf of dienst, omdat ze zijn gemaakt op basis van persoonlijke ervaringen.

Om een beoordeling te maken kun je kiezen hoeveel sterren het bedrijf verdient, op basis van de volgende criteria.

1 ster = Slecht

5 sterren = Zeer goed

Daarnaast kunt u ook een persoonlijke reactie toevoegen. Elke beoordeling moet worden geactiveerd door de gebruiker, maar ook door onze medewerkers goedgekeurd worden voor publicatie.

Indien uw beoordeling niet voldoet aan enkele eisen, kan het niet worden gepubliceerd.

Wat mag er niet worden geschreven in de beoordelingen?

  • Ongepaste taal: beledigende taal en uitingen, bedreigingen, vloeken, en andere vormen van respectloze uitingen.
  • Ongepast informatie: laster, sollicitatie, elke vorm van vragen of verzoeken aan het bedrijf dat je  beoordeeld, updates van zakelijke aanbiedingen en andere inhoud die niet gerelateerd is aan de beoordeling van het bedrijf. Voor de hierboven genoemde zaken, gelieve ons contactformulier te gebruiken.
  • Promotionele inhoud: beoordelingen van uw eigen bedrijf, laster van een concurrent, en inhoud die uw eigen bedrijf promoot.

Mocht u vragen hebben betreffende de beoordelingen, e-mail ons op info@pages24.nl.

Volg ons op onze sociale netwerken

Alle rechten voorbehouden © Marktplatz Mittelstand GmbH & Co. KG 1996-2015