7 Nederlandse Health bloggers – laat je inspireren!

Klaar om ook op de gezonde tour te gaan, maar kun je wel wat steun en inspiratie gebruiken? Het kan lastig zijn om op een gezonder dieet over te stappen en te beginnen met verantwoord bewegen. Gelukkig zijn er genoeg health bloggers om van af te kijken. Wij zetten een paar fanatieke Nederlandse health bloggers voor je op een rijtje. Verbeter je levensstijl en laat je inspireren door deze fanatiekelingen!

  1. Rennen met RunningLau

Van plan het op een lopen te zetten? Laat je inspireren en motiveren door Lau. Lau blogt over rennen, gezondheid en ook over lekker van het leven genieten. Ze wil met haar blog zoveel mogelijk dames inspireren en aan het rennen krijgen.

health bloggers gezondheid sport blog trainen gewicht dieet

  1. In Love with health

Lisa wil graag mensen helpen zich gelukkig en zelfverzekerd te voelen. Wat ze probeert te doen met haar blog over lekkere en gezonde voeding. Als ware keukenprinses bedenkt ze smakelijke en gezonde alternatieven voor jouw favoriete lekkernijen. Daarbij heeft ze ook een ‘personal slimming body plan’ geïntroduceerd, waarmee ze mensen helpt af te vallen. Op haar blog lees je over haar succesverhalen.

health bloggers gezondheid sport blog trainen gewicht dieet

  1. Lekker gezond met Work that Es

Kijk op de website of Instagram van Esmee Noelle en laat je inspireren. Esmee is geen voedingsspecialist of personal trainer. Zij is een gewone vrouw en weet wat gezond leven is. Haar kennis deelt ze graag met andere mensen die op een ‘gezonde’ manier zich een gezonde levensstijl willen aanmeten.

health blogger gezondheid sport blog trainen gewicht dieet

  1. Sportief Rosalie Ruardy

Rossalie uit Scheveningen houdt van gezond eten, sporten, zwemmen, dansen, hot yoga, hardlopen en koken. Deze health blogger zit zelden stil. Met haar blog wil ze mensen inspireren het beste uit zichzelf te halen. Wil jij vol inspiratie en motivatie in beweging komen en de heerlijkste en gezondste gerechten op tafel toveren? De blog van Rosalie mag dan niet ontbreken.

health blogger gezondheid sport blog trainen gewicht dieet

  1. Gelukkig met Annemerel

Annemerel rent om gelukkig te worden. Buiten rennen doet Annemerel nog veel meer dingen waar ze gelukkig van wordt, wat ze voor jou vastlegt in haar blog. Neem een kijkje in het Leven van Annemerel om even mee te vibreren op deze positieve vibe en laat je inspireren.

health blogger gezondheid sport blog trainen gewicht dieet

  1. Fanatiek met Fannetiek

Geïnspireerd door health & lifestyle Blogs is Anne haar eigen blog gestart: Fannetiek. Naast gezonde recepten delen en sportief bezig zijn, is Anne hard op weg Fitness model te worden. Op haar NotSoAverageHealthblog neemt ze je mee op het pad dat zij bewandelt richting het podium. Ze deelt haar hoogte- en dieptepunten, fitnesstips, gedachtes en progressie. Wil jij gezond leven en sporten ook naar het volgende niveau tillen? Volg dan het blog van Anne!

health blogger gezondheid sport blog trainen gewicht dieet

  1. Ren mee met GirlsLoveToRun

Francien rent de hele wereld over en wil hiermee vrouwen inspireren en motiveren. Ze neemt je mee op reis en bereikt dagelijks zo’n 25,000 vrouwen. Van het vondelpark, naar de tafelberg en Berlijn. Francien neemt je mee. Ben je gek op hardlopen? Volg het blog van Francien en laat je inspireren.

health blogger gezondheid sport blog trainen gewicht dieet

Wie is jouw favoriete blogger van Nederlandse bodem? Wie is jouw grote inspiratie of welk blog heeft jouw levensstijl veranderd?

Laat het ons weten in een reactie!

samenwonen samen wonen partner vriend vriendin ruzie makkelijk

Samenwonen en samen groeien, zonder conflicten

Volg ons op onze sociale netwerken

Alle rechten voorbehouden © Marktplatz Mittelstand GmbH & Co. KG 1996-2019