6 prachtige en romantische huwelijksreis bestemmingen

Het is misschien wel de mooiste dag van jullie leven: jullie trouwdag. Maar, die heerlijke huwelijksreis daarna is ook heel wat waard. Samen nagenieten – en bijkomen – vanaf een heerlijk strand of een idyllisch dorpje; de huwelijksreis vormt de kers op de bruidstaart. Maar voordat jullie kunnen relaxen, cultuursnuiven en pootje baden, staan jullie eerst nog voor een stressvolle keuze: welke huwelijksreisbestemming biedt jullie de vakantie van jullie leven? Wij zetten een aantal top huwelijksreis bestemmingen op een rij.

Tip #1 Bora Bora

Het kleine eiland Bora Bora kent een oogverblindend landschap. Vulkanen vormen het middelpunt en monden uit in een woeste jungle, waarna deze overgaat in een prachtige groenblauwe zee. In het boek “Tales of the South Pacific”, wordt Bora Bora zelfs het mooiste eiland ter wereld genoemd. Een tropisch vakantieoord, met luxe resorts, een blauwe lucht en vriendelijke locals. Bora Bora vormt bij uitstek een prachtige bestemming voor jullie als pas getrouwd stel. Kom heerlijk tot rust en geniet van elkaar en de luxe op Bora Bora.

Tip #2

Santorini is een prachtig Grieks eiland en wordt omgeven door andere vulkanische eilanden. Santorini telt vele idyllische wit met blauwe huisjes waar Griekenland bekend om staat. Rust uit op de typerende rode en zwarte stranden, voordat je aanschuift bij één van de vele restaurantjes voor een overheerlijke Griekse maaltijd. Geniet van de heerlijke Griekse delicatessen en van een prachtig uitzicht tijdens jullie huwelijksreis op Santorini.

huwelijk huwelijksreis honeymoon trouwen reizen zon Bora Bora

Tip #3 Tahiti

Dompel je onder in luxe in een afgelegen resort op Tahiti. Geniet van de rust en het prachtige landschap en laat je verwennen op één van de heerlijke donker zandkleurige stranden. Geniet van al het pracht en praal dat het eiland je te bieden heeft. Zoek een gezellig restaurant uit in Papeete, de hoofdstad van het eiland, om te proeven van de heerlijke Franse keuken bereid door de beste chefs.

Tip # 4 Maldiven

Willen jullie er écht even tussenuit? Dan zijn de Maldiven jullie toevluchtsoord. Deze eilandgroep ademt romantiek en rust. De resorts zijn uitzonderlijk servicegericht en de voorzieningen zijn zo uitmuntend dat het een uitdaging wordt jullie bungalow te verlaten. De prachtige wateren waarmee de Maldiven omringd wordt, maken het bijna onmogelijk om niet op ontdekkingsreis te gaan in zee. Op de Maldiven kun je heerlijk tot rust komen en je verwonderen tijdens het duiken of snorkelen over de wonderlijke onderwaterwereld.

Tip #5 Maui

Maui biedt jullie zowel een romantische als actieve huwelijksreis. Ga op survivaltocht in de Jungle of beklim of bewandel één van de prachtige vulkanen. Wel veel zien, maar liever niet te voet? Ontdek de prachtige kilometerslange weg: Road to Hana. Maui biedt jullie als stel de perfecte combinatie voor avontuur en romantiek.

#6 Bali

Bali is in één woord prachtig. Bali telt meerdere vulkanen en tempels en biedt jullie zowel een sportieve als cultuurrijke huwelijkseis. Ontdek de prachtige stranden of bezoek de Sumantran olifanten. Geen zin om er op uit te trekken? Trek je terug in je eigen comfortabele suite aan het strand.

Heb jij nog tips? Welke prachtige huwelijksreisbestemmingen mogen absoluut niet missen op onze lijst? Laat het ons weten in een reactie!

Treinreizen treinen trein reizen locomotief europa

6 prachtige treinreizen – Niet te missen voor de echte treinliefhebbers

Volg ons op onze sociale netwerken

Alle rechten voorbehouden © Marktplatz Mittelstand GmbH & Co. KG 1996-2019