Top 200 steden  |  
(Tot nu toe geen beoordelingen)

Openingstijden

Maandag
08:30 17:00
Dinsdag
08:30 17:00
Woensdag
08:30 17:00
Donderdag
08:30 17:00
Vrijdag
08:30 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten
Maak online een afspraak

Beschrijving van Webplace4u

Wil jij meer klanten via jouw site?

Website laten maken
Jij wilt een succesvolle, goed vindbare en betaalbare website laten bouwen die goed werkt op alle apparaten. Je bent bij ons aan het goede adres, want wij gaan dit voor jou regelen.

Wij zijn Webplace4u en zijn gespecialiseerd in het maken van WordPress websites. WordPress is het grootste en bekendste systeem in de wereld om succesvolle websites mee te bouwen.

WordPress
WordPress is een enorm stabiel systeem en is in de basis al goed geoptimaliseerd voor de zoekmachine. Dit zorgt ervoor dat jouw website bijvoorbeeld met Google straks goed te vinden is. Wanneer jouw website goed vindbaar is, levert dat meer bezoekers op jouw website op. Deze bezoekers zetten wij, door het bouwen van de perfecte website voor jouw bedrijf, weer om in klanten. Zo zorgen wij er, met behulp van WordPress, voor dat jij jouw klantenbestand snel uit kunt breiden.

Techniek, creativiteit en gebruikersvriendelijkheid zijn belangrijk pijlers voor succes. Wij weten door onze jarenlange ervaring hoe een succesvolle website in elkaar zit. Een succesvolle website zit logisch in elkaar, is geschikt voor alle apparaten en is technisch goed opgebouwd. Zonder na te denken over waar men moet klikken, krijgt de klant een goed beeld van jouw product of diensten. Dit zorgt ervoor dat mensen langer op jouw website blijven en eerder overgaan tot een aankoop of tot het aanvragen van bijvoorbeeld een offerte.

Elementor
Wij werken daarnaast met Elementor: een uitbreiding op WordPress die zorgt voor veel flexibiliteit in de vormgeving. Bovendien is het wijzigen van jouw website met Elementor een fluitje van een cent. Een website die eenvoudig up to date te houden is met nieuwe, zinvolle informatie is een pluspunt voor de zoekmachines.

Daarnaast zorg Elementor ervoor dat jouw website er op een mobiele telefoon er net zo gelikt uitziet als op een desktop. Wij hoeven natuurlijk niet meer uit te leggen dat de meeste mensen op dit moment meer tijd doorbrengen met een mobieltje in de hand, dan achter een computer of een laptop.

Meten = Weten
De websites die wij bouwen kunnen we uitrusten met geavanceerde meetapparatuur die al snel een goed beeld geeft van het aantal bezoekers, de locatie van de bezoekers en het zoekgedrag van de bezoekers. Maar we meten ook hoe lang de bezoekers op jouw website doorbrengen en in welke volgorde de pagina’s bekeken worden. Deze inzichten zorgen ervoor dat we jouw website steeds beter kunnen optimaliseren en jij meer gaat verkopen of meer klanten werft.
Betaalmogelijkheden
iDeal, Invoice, PayPal
Jaar van oprichting
Opgericht 2009
Talen
Nederlands, Engels
Merken
Webplace4u
Produkte
Bouwen van Webshop, Bouwen van Website, Social media, SEA Campagne, Seo Campagne
Dienstverleningen
24/7 bereikbaar voor storingen, 24/7 monitoring van website

Videos voor Webplace4u

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving


Fotos voor Webplace4u

Plaats van Webplace4u