Top 200 steden  |  

Beschrijving van SMART BOEKHOUDING

Met Smart Boekhouding heeft u een boekhouder in dienst die naast u zit zonder een werkplek in te nemen. U kunt hem op elk gewenst moment raadplegen, digitaal of telefonisch. Hij verwerkt iedere dag uw gegevens zodat uw administratie altijd op orde is. U kunt bij hem terecht voor uw belastingaangifte, jaarrekening en alle adviezen om uw boekhouding nog beter en inzichtelijker te maken. Smart Boekhouding helpt ondernemers die zo slim zijn dat ze hun tijd aan ondernemen willen besteden.

Met Smart Boekhouding is uw boekhouding volledig digitaal. U haalt uw mappen niet meer uit de kast maar klikt ze aan met uw muis. Uw eerste winst is al meer ruimte op kantoor. U krijgt van ons toegang tot de Smart Boekhouding app waarmee u ieder bonnetje en ander document kunt inscannen. Wij zorgen dat uw gegevens in het juiste digitale dossier komen. U kunt op elk gewenst moment inloggen om in een oogopslag de stand van zaken van uw eigen administratie te zien.
Wanneer u daarvoor kiest, haalt ons systeem automatisch uw bankgegevens binnen zonder dat u er omkijken naar heeft. Wij kunnen zelfs de facturen van uw leveranciers digitaal ophalen en inboeken.

Smart Boekhouding werkt snel. Net zoals u zitten wij bovenop de nieuwste ontwikkelingen in de markt. Wij werken met een van de meest geavanceerde systemen dat constant wordt bijgewerkt en uitgebreid.
Dankzij de volledig geautomatiseerde afhandeling bent u weinig tijd kwijt met uw boekhouding, soms maar enkele minuten per week. En aan het einde van het jaar weet u snel waar u aan toe bent. Wij hoeven nooit uitstel aan te vragen voor uw IB-aangifte want we hebben uw jaarrekening op tijd klaar. Hetzelfde geldt voor de OB-aangifte. U ontloopt boetes en betaalt geen rente.
Talen
nl

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving


Fotos voor SMART BOEKHOUDING

Plaats van SMART BOEKHOUDING