Top 200 steden  |  

Bleekman Beek B.V.

Neem vandaag contact op
bleekman-beek-b-v
Nu gesloten
Opent in 24 minuten

Bleekman Beek B.V.

(Tot nu toe geen beoordelingen)

Openingstijden

Maandag
08:00 18:00
Dinsdag
08:00 18:00
Woensdag
08:00 18:00
Donderdag
08:00 18:00
Vrijdag
08:00 18:00
Zaterdag
08:00 16:00
Zondag
Gesloten
Op en rondom feestdagen gelden andere openingstijden, zie onze website. In januari en februari zijn wij op zaterdag geopend van 08.00 - 12.00 uur. Bij extreme kou/sneeuw zijn wij op zaterdag gesloten. Bij twijfel gelieve bellen met 0316-531476.

Beschrijving van Bleekman Beek B.V.

Bleekman Beek BV is specialist op het gebied van zand, grind, grond, bestrating en split en wij bieden een veelzijdig assortiment hierin aan. Wij leveren onze producten en diensten aan bedrijven (aannemers, wegenbouwers, hoveniers, bestratings- bedrijven, enz.) én particulieren. Wij leveren in de gemeente Montferland (o.a. Beek, Didam, ’s-Heerenberg, Zeddam, Azewijn, Braamt, Kilder, Stokkum) en omliggende plaatsen als Zevenaar, Duiven, Westervoort, gemeente Rijnwaarden, Doetinchem, Oude IJsselstreek en gemeente Bronckhorst. Voor leveringen buiten dit gebied kunt u altijd bellen naar 0316-531476.

Sinds een aantal jaren exploiteren wij een betonafhaalstation. Bij Betonstation Bleekman Beek kunt u kwalitatief goede én betaalbare betonmortel eenvoudig afhalen. Binnen enkele minuten heeft u een kant- en klaar product op uw aanhangwagen dat direct te verwerken is.
Het is de ideale oplossing voor aannemers, onderhoudsdiensten, bouwbedrijven, klusbedrijven, hoveniers, stratenmakers, tegelzetters, vloerenleggers en particulieren. Alle cementgebonden mortels zijn snel en eenvoudig af te halen, zoals: beton, vloerenspecie, stabilisatiezand, stelspecie en stampbeton.

Ons bedrijf bestaat al meer dan 50 jaar. De oorspronkelijke inschrijving in het handelsregister van de Kamer van Koophandel dateert uit 1968, en stond op naam van “Derksen Transport Beek”. De firma stond in de volksmond bekend als “Jan Zand”. Handelswaar: zand en grind en het bijbehorende transport met kippers. In verband met het ontbreken van een opvolger is het bedrijf per 1 februari 1995 overgenomen door John en Nancy Bleekman. De naam “Derksen Transport Beek” is inmiddels veranderd in “Bleekman Beek B.V.” .
Betaalmogelijkheden
Cash, Contactloos betalen, Maestro
Talen
nl

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving


Fotos voor Bleekman Beek B.V.

Plaats van Bleekman Beek B.V.