Top 200 steden  |  

Flierman BV Aannemersbedrijf Gerrit

Neem vandaag contact op

Flierman BV Aannemersbedrijf Gerrit

Sleutelwoorden

bedrijven aanleg bouwrijp maken drainage egaliseren gladheidsbestrijding graafwerkzaamheden grondbewerking grondwerkzaamheden onderhoud renovatie sloopwerk straatwerk verharding waterbouw bestrating infrastructuur afvoeren grondverzet uitgraven leidingen riolering Mehr zeigen
(Tot nu toe geen beoordelingen)

Beschrijving van Flierman BV Aannemersbedrijf Gerrit

Grond-, riool-, milieuwerken en bestratingen, dat is waar we goed in zijn. In de loop der jaren heeft Gerrit Flierman BV dan ook een indrukwekkende reputatie opgebouwd en zich onderscheiden als een vakkundig, flexibel en betrouwbaar aannemingsbedrijf in de GWW-sector.

Onder grondwerken verstaat Gerrit Flierman b.v. onder andere het bouwrijp maken van terreinen voor nieuw te bouwen objecten, het ontgraven van bouwputten tot enkele 10.000m3 tot en met het spitten en afwerken van tuinen voor oplevering.

Op het gebied van hemelwater- en droogweerafvoer bestaan onze werkzaamheden naast de aanleg van nieuwe rioleringen, uit renovatie en onderhoud aan het bestaande riool. Wij hebben veel ervaring met het leggen van riool uitgevoerd in zowel beton, PVC, PE, gres van vrijverval en drukriolering.

Gerrit Flierman b.v. is een aannemingsbedrijf dat zich onder meer bezighoudt met de volgende onderdelen van de grond- weg- en waterbouwsector:
Grondwerken.
Riolering.
Bestratingen.
Milieuwerken.
Bij Gerrit Flierman b.v. staan inlevings- en probleemoplossend vermogen centraal. Opdrachtgevers kunnen rekenen op vakmensen die meedenken en, indien gewenst, oplossingen aan dragen. Door de diversiteit en flexibele inzetbaarheid van zowel personeel als machinepark heeft een opdrachtgever gedurende een project de beschikking over de juiste mensen met het juiste gereedschap, op het juiste moment. Verder kan Gerrit Flierman b.v. steunen op een omvangrijk en solide netwerk van vaste onderaannemers, leveranciers en andere gespecialiseerde bedrijven met wiens hulp de meest uiteenlopende en complexe vraagstukken kunnen worden overkomen.
Lidmaatschappen
Bouwend Nederland, ISO 9001, VCA ** BRL7000
Talen
nl

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving


Fotos voor Flierman BV Aannemersbedrijf Gerrit

Plaats van Flierman BV Aannemersbedrijf Gerrit