Top 200 steden  |  

Restaurant Grotel's Genieten

Neem vandaag contact op
Restaurant Grotel's Genieten - Bakel
Nu gesloten
Morgen geopend

Restaurant Grotel's Genieten

Sleutelwoorden

school brunch borrelhapjes a la carte menu lunch diner buffet high tea zakelijk luxe restaurants
(Tot nu toe geen beoordelingen)

Openingstijden

Maandag
10:00 21:00
Dinsdag
11:00 21:00
Woensdag
11:00 21:00
Donderdag
Gesloten
Vrijdag
11:00 21:00
Zaterdag
10:00 21:00
Zondag
10:00 21:00
1-11 t/m 31-03 op Donderdag gesloten

Beschrijving van Restaurant Grotel's Genieten

Over Ons

Grotel’s Genieten is op 21-11-2018 geopend door Niek Scheepers en Mark Jongeling, in het pand waar voormalig Herberg Grotel`s Hof zat hebben zij een nieuwe beleving gecreëerd. Een unieke plek om even uit te rusten tijdens een fietstocht of na een wandeling in de Grotelsche Heide.

Eind 2018 opende Niek en Mark na een flinke verbouwing Restaurant Grotel's Genieten. In het pand waar voorheen Herberg Grotels Hof gevestigd was hebben zij een nieuwe beleving gecreëerd. Met staldeuren, een open haard en houten tafels is er een warme huiselijke sfeer ontstaan. De prachtige ligging aan de voet van de Grotelsche Heide biedt tal van mogelijkheden voor bezoekers. Met een uitgebreide lunch en dinerkaart is Grotel's Genieten voor zowel de wandelaar die voor een kopje koffie komt, de bezoeker die op het grote terras wil dineren of voor feesten, vergaderingen en herdenkingen een hele mooie plek.

Zakelijk

Bijeenkomst, meeting of vergadering buiten kantoor? Dat kan bij Grotel's Genieten! U heeft de keuze uit verschillende arrangementen, inclusief de mogelijkheid voor een verzorgde lunch of diner.
Vanuit de vergaderruimte is er directe toegang tot een terras, deze staat bij het huren van de vergaderruimte geheel tot uw beschikking.
Bekijk hier de opties. Overzicht zakelijke arrangementen Grotel's Genieten

Bij Grotel’s Genieten zijn er volop mogelijkheden voor groepen tot 150 personen (binnen maximaal 80 zitplaatsen). De sfeervolle afsluitbare ruimte en het privé terras bieden veel mogelijkheden. Diners, borrels en complete feestavonden zijn mogelijk. We bespreken je wensen en stellen dan graag een arrangement op maat samen. Komt u met een groep (van 8 of meer personen) dineren? Dan stellen wij graag samen met u een menu samen.

Lunchen of dineren met een groep
Wil je met een grote of kleine groep komen lunchen of dineren? Dat kan! Voor groepen van af 8 personen, kunnen we speciaal op maat een (keuze) menu samenstellen.
Betaalmogelijkheden
Cash, Contactloos betalen, Invoice, Maestro, MasterCard, Visa
Lidmaatschappen
Koninklijke Horeca Nederland, SBB

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving


Fotos voor Restaurant Grotel's Genieten

Plaats van Restaurant Grotel's Genieten