Top 200 steden  |  

Axuda Insurance BV

Neem vandaag contact op
Axuda Insurance BV - Baexem
Nu geopend

Axuda Insurance BV

Sleutelwoorden

bedrijven particulieren overlijdensrisicoverzekering collectieve overlijdensrisicoverzekering luchtvaartverzekering transportverzekering gratis kennismakingsgesprek milieuschadeverzekering afsluiten verzekering reisverzekering tussenpersoon assurantieadvies / verzekeringsadvies risicoanalyse bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering bedrijfsschadeverzekering beroepsaansprakelijkheidsverzekering collectieve schadeverzekering inventaris- en goederenverzekering schadeverzekering / ongevallenverzekering werkgeversaansprakelijkheidsverzekering zakenreisverzekering molest dekking kidnap & ransom oorlog & terreur dekking algemene verzekeringen Mehr zeigen
(Tot nu toe geen beoordelingen)

Openingstijden

Maandag
24 uur geopend
Dinsdag
24 uur geopend
Woensdag
24 uur geopend
Donderdag
24 uur geopend
Vrijdag
24 uur geopend
Zaterdag
24 uur geopend
Zondag
24 uur geopend

Beschrijving van Axuda Insurance BV

Over Axuda Insurance BV

Wij zijn een Nederlands assurantiebedrijf dat is gespecialiseerd in het verzekeren van mensen, bedrijven en organisaties met activiteiten in (post)conflictgebieden zoals bijvoorbeeld Afghanistan, Somalië en Irak.

Ons internationale netwerk in combinatie met onze lokale aanwezigheid maakt het mogelijk onze oplossingen wereldwijd aan te bieden. De dekkingen van Axuda zijn natuurlijk inclusief de risico’s verbonden aan oorlog, terrorisme en piraterij.

Naast de personele risico’s zijn wij ook in staat uw bedrijfsmatige risico’s in fragiele staten van een passende dekking te voorzien.

Axuda Insurance gebruikt Lloyds of London als herverzekeraar van haar producten.

Over Lloyds of London [www.lloyds.com]

Lloyds is de oudste verzekeringsmarkt ter wereld. Het heeft een reputatie als toonaangevende partij met betrekking tot gespecialiseerde oplossingen voor zware en moeilijk verzekerbare risico’s . Haar unieke financiële structuur en haar aanwezigheid in meer dan 200 landen samen met haar A+ rating van Standard and Poors and Fitch maken van Lloyds een van de sterkste aanbieders van verzekeringen in (post)conflictgebieden.
Betaalmogelijkheden
Bank/Giro Overschrijving, Invoice, Vooruit betalen
Lidmaatschappen
AFM, Kamer van Koophandel, NABC, PSIC

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving


Fotos voor Axuda Insurance BV

Plaats van Axuda Insurance BV