Top 200 steden  |  
(Tot nu toe geen beoordelingen)

Openingstijden

Maandag
08:00 17:00
Dinsdag
08:00 17:00
Woensdag
Gesloten
Donderdag
08:00 17:00
Vrijdag
08:00 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten
Spreek ons antwoordapparaat in, we bellen altijd snel terug.

Beschrijving van Praktijk voor Osteopathie Marc de Haan

Een sportblessure die niet overgaat, bekkeninstabiliteit tijdens de zwangerschap of een baby die niet stopt met huilen vanwege darmkrampjes: het zijn enkele klachten die osteopaten behandelen. De Praktijk voor Osteopathie in Arnhem behandelt jong en oud en zoekt de oorsprong van de klacht, zodat u kunt werken aan uw herstel.

Het lichaam voert oneindig veel bewegingen uit. Dit zijn bewuste bewegingen zoals wanneer u iets oppakt, maar ook onbewuste bewegingen. Denk hierbij aan het samentrekken van de hartspier en het op en neer gaan van de ribbenkast bij de ademhaling. Al deze bewegingen beïnvloeden elkaar. Het kan daarbij voorkomen dat er zich een verstoring voordoet. Het is pijnlijk en daarbij vaak moeilijk om te traceren waar de aard van de klacht zich bevindt. Praktijk voor Osteopathie zorgt ervoor dat u zich weer vrij kunt bewegen en uw lichaam zich(zelf) herstelt.

Osteopathie is een methode waarbij bewegingsverlies in de schedel, het houdings- en bewegingsapparaat en de organen wordt vastgesteld. Wanneer een onderdeel van het lichaam gehinderd is in de mobiliteit, kan dit ergens anders in het lichaam klachten veroorzaken. Zenuwen, vaten, spieren en weefsels zijn namelijk met elkaar verbonden. Zo kan een schouderklacht samenhangen met leverproblemen en kunnen baby’s darmkrampjes hebben omdat tijdens de geboorte het hoofdje beklemd is geweest. De osteopaat is opgeleid om de beweeglijkheid van alle weefsels te beoordelen en met speciale technieken het lichaam de gelegenheid te geven zich te genezen.
Betaalmogelijkheden
Cash, Maestro

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving


Fotos voor Praktijk voor Osteopathie Marc de Haan

Plaats van Praktijk voor Osteopathie Marc de Haan