Top 200 steden  |  

Beschrijving van Taxi Exact Arnhem

Taxi Exact Arnhem verzorgt al ruim 18 jaar veilig en comfortabel taxivervoer in Arnhem en regio Arnhem. Door onze jarenlange expertise op het gebied van het personenvervoer kunnen we u een uitstekende taxi service aanbieden en zorgen we dat u veilig en comfortabel op uw bestemming aankomt. Of het nu om een avondje stappen gaat, dagje shoppen of naar het vliegveld, Taxi Arnhem staat 24 uur per dag voor u klaar. Taxi Exact Arnhem onderscheid zich van andere taxibedrijven door het bieden van goede service en uitstekende kwaliteit in personenvervoer. En niet geheel onbelangrijk, wij verzorgen ook airportservice tegen zeer goedkope tarieven. Tot wel 65% goedkoper dan andere taxibedrijven! Ook voor groepsvervoer met een taxibusje bent u bij Taxi Exact Arnhem aan het juiste adres. Bij Taxi Exact Arnhem wordt u vervoerd in een luxe, comfortabele en rookvrije Mercedes Benz, Chrysler of Ford. Voor meer informatie betreffende de taxitarieven en/ of vragen kunt u contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord.
Alle taxichauffeurs bij Taxi Exact Arnhem zijn ervaren, representatief en in bezit van de nodige taxi diploma´s, daarnaast spreken ze meerdere talen waaronder Engels en Duits.
Bij Taxi Exact Arnhem kunt u betalen met pin, creditcard, American Express en Ideal. Voor bedrijven is het tevens mogelijk om per factuur te betalen.

Groepsvervoer Taxibus
Ook voor groepsvervoer met een taxibus bent u bij Taxi Exact Arnhem aan het juiste adres. Voor welk doel u ook taxivervoer nodig heeft. Taxi Exact Arnhem helpt u graag veilig en comfortabel op weg naar een geslaagde reis.
We beschikken over taxibusjes tot en met 8 personen, indien u vervoer nodig heeft voor meer dan 8 personen dan kunnen we meerdere taxibussen en/ of taxi´s inzetten voor een goedkopere tarief.
Reserveer een taxibus online naar Schiphol of een andere bestemming. u kunt ons ook bellen voor meer informatie of om een taxi te boeken.
Betaalmogelijkheden
American Express, Bank/Giro Overschrijving, Cash, Contactloos betalen, Diners Club, iDeal, Invoice, Maestro, MasterCard, PayPal, Via een verzekering, Visa, Vooruit betalen
Lidmaatschappen
knv, SkTa Arnhem, Geschillen commissie Taxi

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving


Fotos voor Taxi Exact Arnhem

Plaats van Taxi Exact Arnhem