Top 200 steden  |  

Schaufeli Wegenbouw BV

Neem vandaag contact op
Schaufeli Wegenbouw BV - Apeldoorn
Nu geopend
Sluit in 5 uur

Schaufeli Wegenbouw BV

(Tot nu toe geen beoordelingen)

Openingstijden

Maandag
07:30 17:30
Dinsdag
07:30 17:30
Woensdag
07:30 17:30
Donderdag
07:30 17:30
Vrijdag
07:30 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Beschrijving van Schaufeli Wegenbouw BV

Schaufeli Wegenbouw BV is een regionaal opererend bedrijf op het gebied van grond-, weg- -en waterbouw, riolering en bestratingen. Het bedrijf verricht haar werkzaamheden in Apeldoorn en omstreken en fungeert tevens als leerbedrijf voor toekomstige wegenbouwers.

In 1963 hebben de heren J.A. Schaufeli en J.L. Schaufeli hun onderneming opgericht. Het bedrijf heeft in de daaropvolgende jaren een forse groei doorgemaakt en werkte in de topperiode met veertig medewerkers. Ten gevolge van de bouwrecessie was een forse sanering noodzakelijk en het aantal medewerkers werd teruggebracht tot ca.tien. Dit aantal blijft stabiel en zonodig worden nu extra medewerkers via onderaannemers ingehuurd. In 1995 Is de heer R.A. Schaufeli toegetreden tot het bedrijf en twee jaar later werd hij directeur groot aandeelhouder.

Netwerk
Schaufeli Wegenbouw BV is lid van diverse organisaties, waaronder BN-OBN (platform Bouwend Nederland Ondernemersvereniging Bestratingbedrijven Nederland. SEB (Stichting Erkenningsregeling Bestratingbedrijven) en is lid van SPG-Infravak. Het bedrijf is erkend leerbedrijf van Fundeon.
Betaalmogelijkheden
Bank/Giro Overschrijving, Financing, iDeal
Lidmaatschappen
VAGWW, BN-OBN,, SEB, FUNDEON
Talen
nl

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving


Plaats van Schaufeli Wegenbouw BV