Top 200 steden  |  

Uitgeverij De Banier

Uitgeverij De Banier - Apeldoorn
Nu gesloten
Opent in 2 uur

Uitgeverij De Banier

(Tot nu toe geen beoordelingen)

Openingstijden

Maandag
09:00 17:00
Dinsdag
09:00 17:00
Woensdag
09:00 17:00
Donderdag
09:00 17:00
Vrijdag
09:00 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Beschrijving van Uitgeverij De Banier

Erdee Media Groep is een professioneel uitgeefbedrijf dat zich via meerdere kanalen richt op de gereformeerde gezindte. Erdee Media Groep is een betrouwbare leverancier van verantwoord nieuws en informatie. De producten van Erdee Media Groep hebben binnen de doelgroepen een krachtig en positief imago met een zeer hoog bereik.

Erdee Media Groep levert verschillende producten en diensten om haar missie in de praktijk gestalte te geven. Het Reformatorisch Dagblad en magazine Terdege zijn de bekendste en belangrijkste producten. Daarnaast hopen wij in de komende jaren nieuwe producten en diensten te gaan bieden die passen bij het vervullen van onze opdracht, namelijk het leveren van een verantwoorde nieuws- en informatievoorziening.

Maar Erdee Media Groep doet meer. Door het organiseren van beurzen, abonneedagen en andere activiteiten worden mensen en organisaties in de gereformeerde gezindte ook daadwerkelijk bij elkaar gebracht. Om betrokken te zijn en te blijven op elkaar. Want middenin een turbulente wereld hebben we elkaar nodig.
Talen
nl

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving


Fotos voor Uitgeverij De Banier

Plaats van Uitgeverij De Banier