Top 200 steden  |  

Beschrijving van Apotheek Mheen De

De apotheek kent u als de instelling waar u de medicijnen haalt die uw arts voorschrijft. En als u er toch bent, neemt u misschien nog een rolletje pleisters mee, of een zakje keelpastilles. Natuurlijk kunt u voor deze dingen naar de Apotheek Groep Apeldoorn (AGA), bestaande uit de apotheken De Asselsestraat en De Mheen. Maar bij AGA kunt u voor veel meer terecht. Met verrassende producten op het gebied van gezondheid en verzorging, uitstekende service en deskundig advies op maat zijn we u graag van dienst.

Waakzaam, zorgzaam, zorgvuldig: zo kunt u het werk van de apotheek omschrijven. Het is niet alleen het adres voor medicijnen, al of niet op recept, maar ook kunt u bij de apotheek terecht voor advies over medicijngebruik, over kleine kwaaltjes, wondverzorging, hulpmiddelen en huidverzorging.

AGA-apotheek is niet alleen vooruitstrevend en zeer servicegericht, maar denkt werkelijk mee met de klant. Heeft u vragen, of specifieke wensen waarop wij nog niet inspringen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.
Betaalmogelijkheden
Bank/Giro Overschrijving, Cash, Contactloos betalen, Maestro, MasterCard
Lidmaatschappen
KNMP, Pact, 9001, CGD, HKZ

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving


Plaats van Apotheek Mheen De