Top 200 steden  |  

Volkerink & Partners

Neem vandaag contact op

Volkerink & Partners

(Tot nu toe geen beoordelingen)

Beschrijving van Volkerink & Partners

een zoektocht naar het beste van jezelf ontstaat natuurlijk niet zomaar. Je bent in een positie gekomen waardoor je opnieuw moet kijken naar je kwaliteiten, talenten en ook naar onzekerheden en levensvragen. Dit kan je alleen doen, maar soms is het fijn dat er iemand aan de zijlijn mee kijkt. Vind je het prettig om tijdens dit traject begeleid te worden door mensen met ervaring op dit gebied of iemand die je helpt zoeken naar een nieuwe invulling? Dan is Volkerink & Partners er voor jou.

Volkerink & Partners is een fullservice coaching bureau. Dit betekent dat we zowel coachen op persoonlijk als zakelijk vlak, maar ook begeleiden bij re-integratie en outplacement. Daarbij kijken we samen met je naar jouw persoonlijke wensen, competenties en arbeidsmogelijkheden, welke leidend zijn voor het maken van de perfecte match tussen mens en werk. Wij maken het loopbaanadvies graag persoonlijk en leveren dan ook maatwerk voor iedere vraag.

Loopbaanadvies & Loopbaanbegeleiding
Wanneer je niet zeker bent over het verloop van je toekomst kan loopbaanadvies uitkomst bieden. Een loopbaancoach kan je helpen met het schetsen van een duidelijk beeld voor de toekomst. Centraal in dit traject staat jouw persoonlijke meerwaarde in relatie tot huidige of toekomstige arbeidsmarktperspectieven. Een traject duurt, afhankelijk van de inhoud, gemiddeld 3 maanden tot een jaar. Volkerink & Partners heeft een passie om mensen verder te helpen met het vinden van antwoorden op vragen in loopbaan en levensloop. Wij geven je meer inzicht en voldoening en na de loopbaanbegeleiding sta je positiever in het leven.

Outplacement & Re-integratie
Ook wanneer je langdurig ziek bent geweest of gedwongen je werk verlaat, begeleiden wij je graag. In een sterk veranderende samenleving is het goed om te weten waar je als persoon staat, welke kwaliteiten je toevoegt en welke beroepsmatige oplossing jij bent voor de arbeidsmarkt.
Lidmaatschappen
NIP, NOLOC, BOW, NFG
Talen
nl

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving


Fotos voor Volkerink & Partners

Plaats van Volkerink & Partners