Top 200 steden  |  

Kamsteeg Uitvaartzorg

Neem vandaag contact op
Kamsteeg Uitvaartzorg - Andel
Nu geopend

Kamsteeg Uitvaartzorg

Sleutelwoorden

begrafenisondernemer advies condoleance uitvaartverzekering uitvaartmuziek kist crematie begrafenis rouwauto opbaren rouwvervoer uitvaartverzorging voorbespreking grafmonument begraafplaats uitvaartcentrum kerk nazorg uitvaartondernemingen Mehr zeigen
(Tot nu toe geen beoordelingen)

Openingstijden

Maandag
24 uur geopend
Dinsdag
24 uur geopend
Woensdag
24 uur geopend
Donderdag
24 uur geopend
Vrijdag
24 uur geopend
Zaterdag
24 uur geopend
Zondag
24 uur geopend

Beschrijving van Kamsteeg Uitvaartzorg

Ieder mens is uniek, dan mag het afscheid ook zo zijn…

Kamsteeg Uitvaartzorg is uitgegroeid tot een warm en stijlvol familiebedrijf.
Aandacht voor de nabestaande staat daarbij hoog in het vaandel. Niet voor niets zeggen wij vaak; “Ieder mens is uniek, dan mag het afscheid ook zo zijn…”. Er is een persoonlijke benadering waarin samen met de familie in alle rust de wensen van de overledene en nabestaanden worden vorm gegeven.

Een overlijden maakt bij de familie veel gevoelens en emoties los, die ieder op zijn of haar manier beleeft. Gevoel en verstand gaan door elkaar heen lopen en juist op het moment dat emoties de boventoon voeren, moeten de nabestaanden belangrijke beslissingen nemen. Juist op dat moment nemen wij voor u alle zorg uit handen en gaan wij stap voor stap met u de uitvaart voorbereiden en uitvoeren.

Om zeker te zijn van kwaliteit verzorgd Kamsteeg Uitvaartzorg alles vanuit eigen beheer. Wij leveren alle diensten die nodig zijn vanaf het begin tot het eind. Zo kunt u denken aan de verzorging, uitvoeren en regelen van de uitvaart, eigen overbrengauto en statiewagen, eigen drukkerij, opgeleid en vakkundig personeel, en hebben wij daarnaast sinds september 2015 een eigen showroom in grafmonumenten

In 1998 zijn Peter en Louise Kamsteeg begonnen met het verzorgen en regelen van Uitvaarten. In 2011 zijn zij verhuisd naar Andel waar naast hun woning een rouwcentrum werd gerealiseerd die van alle faciliteiten is voorzien.
In 2013 is zoon Cees het bedrijf komen versterken, Samen met Peter en Louise Kamsteeg vormt hij de directie binnen het bedrijf. In 2017 is zoon Rick, zwager Henk Verhoeve en Roelof Marskamp erbij gekomen, Rick heeft daarbij de administratieve kant volledig opgepakt waardoor Louise meer ruimte kreeg om zich bezig te houden met de verzorgende aspecten binnen de onderneming. Henk en Roelof vormen nu samen met Peter en Cees het team uitvaartbegeleiders.
Jaar van oprichting
Opgericht 1998
Lidmaatschappen
Uitvaart

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving


Fotos voor Kamsteeg Uitvaartzorg

Plaats van Kamsteeg Uitvaartzorg