Top 200 steden  |  

Dokter Amsterdam

Een dokter voert een diagnose uit voor zieke mensen en is verantwoordelijk voor het verhelpen van ziekte, oftewel het beter maken van mensen. Dit doet de dokter door het voorschrijven van medicatie of de pijnsymptomen ter plekke te verhelpen. Als de dokter zelf geen oplossing heeft voor de ziekte beperkt hij / zij...

Een dokter voert een diagnose uit voor zieke mensen en is verantwoordelijk voor het verhelpen van ziekte, oftewel het beter maken van mensen. Dit doet de dokter door het voorschrijven van medicatie of de pijnsymptomen ter plekke te verhelpen. Als de dokter zelf geen oplossing heeft voor de ziekte beperkt hij / zij zich tot de diagnose en verwijst de patiënt door naar een specialist. Een dokter kan functioneren als huisarts die in zijn praktijk patiënten ontvangt of zelf bij de patiënten thuis langs gaat om het werk uit te voeren.

Mehr zeigen

5 resultaten voor Dokter

De Skate Dokter in Amsterdam

Jan van Galenstraat 161, 1056 BR Amsterdam
0202600055
Neem vandaag contact op

Ron Nieuwpoort heeft jarenlange ervaring met verkoop, onderhoud en reparatie van schaatsen, skates, skeelers en natuurlijk, met het slijpen van IJshockey en Langebaan schaatsen. Sinds afgelopen jaar hebben wij ook de grootste collectie Heelys van Amsterdam ...

kinderen, wintersport, accessoires, gebitbeschermers

Heeft u onder de 5 Aanbieders van dokter de juiste kunnen vinden? Mocht u ook een aanbieder van dokter zijn en nog niet in de bedrijvengids staan, dan kunt u zich elk gewenst moment gratis registreren.

De resultatenlijst voor dokter in Amsterdam. De beste aanbieders en dienstverleners voor dokter in Amsterdam vindt u hier op de Bedrijvengids Amsterdam. Momenteel zijn 5 in de bedrijvengids Amsterdam onder de bedrijfstak dokter geregistreerd.

Deze website maakt gebruik van cookies zodat u het meeste kan halen uit de ervaring op onze website. Meer informatie