Top 200 steden  |  

Beschrijving van Blue Investigations

Blue Investigations verricht onderzoek naar Misdaad en Veiligheid in Nederland en geeft daarnaast voorlichting en advies op het gebied van veiligheidsvraagstukken en criminaliteits- en misdaadbestrijding.

De dienst Blue Invest binnen Blue Investigations verricht onderzoek naar en geeft advies op het gebied van de volgende diensten:
Misdaad en Veiligheid | Misdaad- en Fraudebestrijding | Vermissing en Opsporing | Predictive Profiling | Predictive Policing.

Blue Investigations zet zich met de dienst True Identity in voor onderzoek naar en bestrijding van kinderhandel, kinderdiefstal en adoptiefraude mbt interlandelijke adoptie, tezamen met het aanbieden van hulp aan geadopteerden en donorkinderen in de vorm van opsporing van biologische familie/roots, de oorspronkelijke identiteit en het vaststellen van (adoptie)omstandigheden.
De dienst True Identity verricht tevens onderzoek en opsporing naar vermiste personen en goederen van o.a. misdrijven en (milieu)rampen.

Naast het verrichten van betrouwbaar onderzoek biedt Blue Investigations tevens diensten aan voor bedrijf, particulier en overheid in de vorm van training, voorlichting en advies op het gebied van veiligheid en integriteit, preventieve (object)beveiligingsmaatregelen, cybercrime, digitaal sporenonderzoek, DNA-onderzoek, Cold Case-onderzoek en verricht zij onderzoek en geeft advies inzake de wet WWFT ter bestrijding van witwassen en underground banking. Daarnaast geeft zij juridisch advies en doorverwijzing op het gebied van strafzaken en civielrechtelijke zaken.

Kijk voor meer informatie op de officiële website of op de social media van Blue Investigations.

© Copyright 2017-2019 Blue Investigations»».
Lidmaatschappen
Europol, Interpol, EuroJust, Internationale Opsporing, Law- and Justice, OpsEU

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving


Fotos voor Blue Investigations

Plaats van Blue Investigations

Deze website maakt gebruik van cookies zodat u het meeste kan halen uit de ervaring op onze website. Meer informatie