Top 200 steden  |  

Beschrijving van Pro Masters

Pro Masters is het huidinstituut van Amsterdam.
Met onze deskundigheid en diverse specialisme kunnen wij volledig inspelen op uw schoonheidswensen. Elke huid is uniek en vraagt een andere benadering door individuele behoeften. Na een professionele huidanalyse met onze jarenlange ervaring en kennis van de huid maken wij een persoonlijk huidplan.
Wij bieden een breed scala high tech behandeltechnieken aan . U vind dan ook geen standaard maar gespecialiseerd, doelgericht en resultaatgerichte behandelingen voor mannen en vrouwen.
Wij werken met diverse merken zoals Pascaud, Guinot, luminesce, en Intraceuticals.

Diverse bekende beroemde behandelingen, zoals Meso/zuursof therapie, fractional needling, ‘’Face lift’’ hydradermie, microdermabrasie, contouring van het lichaam. IPL duurzaam ontharen, inovatieve lichtbehandeling van de Beauty angel.

Een jonge, frisse en positieve uitstraling! Dat wil toch iedereen Als u er goed uit ziet, voelt u zich ook goed en straalt u dit uit.
U heeft meer zelfvertrouwen en zit lekker in uw vel. Uw uiterlijk en innerlijk weer in harmonie!
Pro Masters staat voor een natuurlijk resultaat, Op een eerlijke en veilige manier het in balans brengen van uw uiterlijke en innerlijke schoonheid
Pro masters is the place waar Cosmetologen samenkomen.
Waarin het beste van beide specialisaties elkaar versterken
Betaalmogelijkheden
Cash, Invoice, Maestro
Jaar van oprichting
Opgericht 2001
Talen
nl
Merken
Pro Masters - Sqinfit
Produkte
Guinot - Dermakleb -Casmara- BM Glycolic- Pascaud
Dienstverleningen
Huidverjonging, Huidverbetering, Anti Cellulite, Cryo lipolyse, Definitief ontharen, IPL huidverjonging, Pigmentbehandelingen, Vaatlaser, Meso Therapie, Botox, Fillers, skinboosters, Beauty Angel collageen licht, Medische peelings, Fruitzuur peelings, hydradermie, Hydra facial, T shape, hifu

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving


Fotos voor Pro Masters

Plaats van Pro Masters