Top 200 steden  |  

Fur lab - bontwerker amsterdam

fur-lab---bontwerker-amsterdam

Fur lab - bontwerker amsterdam

Sleutelwoorden

(Tot nu toe geen beoordelingen)

Beschrijving van Fur lab - bontwerker amsterdam

World Fashion Centre
toren 1, verdieping 13, showroom 5

Furlab is een initiatief van het Nederlands Bont Instituut. Opgericht in 2002 met een duidelijke missie: om de sublieme eigenschappen die bont bezit bekend te maken bij modeprofessionals en het brede publiek. Samen met modeprofessionals verkennen we nieuwe wegen bij het gebruik van bont in mode, interieur of andere toepassingen.
Inmiddels heeft bont een spectaculaire plaats veroverd in de mode van vandaag. Furlab zet zich tevens in om ook het brede publiek het bont van de toekomst in zal zijn facetten aan te reiken.

Kort samengevat staan wij voor: Inspireren, innoveren, informeren

Inspireren: kennismaking met een vernieuwend materiaal Furlab inspireert modeprofessionals en consumenten met een nieuw beeld van bont. Furlab ontvangt in haar atelier ontwerpers en studenten om hun de vele nieuwe gezichten van bont te laten zien en samen te zoeken naar nieuwe toepassingen. In het Furlab atelier zijn de resultaten te zien van jarenlange productinnovatie. Consumenten maken kennis met bont onder andere door de vernieuwende productlijn in de internetshop of door de keuze voor het Furlab label.

Innoveren: bont in al haar nieuwe gezichten Furlab is constant bezig om haar producten te vernieuwen. Door samenwerking met studenten en een intern ontwerpteam, zorgt Furlab ervoor dat zij constant vernieuwende gezichten van bont kan laten zien. Dit is belangrijk, want innovatie is de toekomst van bont. Door de vele ontwikkelingen op dit gebied hebben wij het materiaal lichter, voller en toegankelijker kunnen maken. Kom kijken en innoveer met ons mee.

Informeren: het belang van productkennis Innovatie is belangrijk, maar een grondige productkennis is de basis van werken met bont. Furlab vindt het belangrijk om mensen duidelijk voor te lichten over het materiaal, de verwerkingstechnieken en de bronnen van herkomst van bont. Hier ligt een grondige filosofie aan ten grondslag die uitgaat van een verantwoord gebruik van een natuurlijk en biologisch afbreekbaar materiaal. Zo staat bijvoorbeeld het welzijn van de dieren altijd voorop. Bontproducten die in samenwerking met Furlab worden ontwikkeld, worden altijd vervaardigd van honderd procent verantwoorde bontsoorten.
Meer informatie vindt u onder :

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving

Recht Boomssloot 53, 1011 CV Amsterdam

Plaats van Fur lab - bontwerker amsterdam