Meester Café De

Nu gesloten
Opent in 8 uur

(Geen beoordelingen beschikbaar)

Kontaktdaten

Telefoonnummer
0715801537
Mobilnummer
0653415856

Zoekbegrippen

Bruin Café Krög Sportcafé Begane Grond Honden Tögestaan Tögankelijk Voor Rolstölen Bier Cocktails Frisdrank Koffie Likeur Sap Speciaalbier Sterke Drank Thee Wijn Borrelhapjes Diner Gebak Lunch Feestjes Live Muziek Terras Zitgelegenheid Börenkaas Streekproducten Gratis Wifi Opladen Fietsaccu Pinbetaling Dorpscafé Varkenshaasaté Spronkburger Weekendschotel Vegetarische Schotel Maatwerk Cappuccino Koffie Verkeerd Espresso Brouwerijcafés

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
Gesloten
Donderdag
Gesloten
Vrijdag
16:00 01:00
Zaterdag
16:00 01:00
Zondag
12:00 01:00

Bedrijfsomschrijving

De Meester dankt zijn naam aan de geschiedenis van het cafégebouw. Diverse bovenmeesters van de Katholieke Jongensschool die er direct achter lag, woonden er. Het pand stamt uit 1868 en werd enkele jaren nadat de laatste bovenmeester vertrok, in 1993 omgebouwd tot café. Sindsdien geldt het in het weekend als plezierige pleisterplaats voor dorpsbewoners én passanten. Tot in de wijde omtrek is Café de Meester gekend om zijn gemoedelijke gastvrijheid.

Van gezellige borrel tot onvergetelijk huwelijksfeest! Vriendelijk, gastvrij, eerlijk, sfeervol, flexibel…, het zijn slechts enkele van de vele karaktertrekken van het gemoedelijke Zoeterwoudse Café de Meester en de naastgelegen zalen.

Een drankje in het weekend, gezellig eten op het terras, verjaardagsborrel, bruiloft, huwelijksfeest, receptie, kraamfeest, diner, vergadering of zakelijke bijeenkomst, vrijwel alles kan. Een enthousiast en jong medewerkersteam staat dagelijks klaar om het iedereen op elk moment naar de zin te maken.

Het cafe kan dienen als sfeervol decor bij trouwplechtigheden voor kleine gezelschappen terwijl de zaal mogelijkheden biedt voor grotere gezelschappen. En als wij daarna jullie feest mogen verzorgen stellen wij onze trouwzaal graag kostenloos ter beschikking!

Bilder

750x800
450x800

Beoordeel Meester Café De

* Verplichte velden
Letzte Aktualisierung: 14.03.2024 06:28
Deze website maakt gebruik van cookies zodat u het meeste kan halen uit de ervaring op onze website. Meer informatie