Pander Consultancy BV


(Geen beoordelingen beschikbaar)

Kontaktdaten

Telefoonnummer
0365235780
Mobilnummer
0642231803
E-mail adres
info@panderconsultancy.nl

Zoekbegrippen

Audits Consultancy Mkb Opleidingen Risicomanagement Strategisch Advies Begane Grond Interim Management Kwaliteitsmanagement Projectmanagement Training Change Management Verandermanagement Advies / Bedrijfsadvies Management Training Procesmanagement Procesverbetering Mkb-Consultants

Bedrijfsomschrijving

Pander Consultancy is een onafhankelijke adviesorganisatie die zich onder andere richt op de levensmiddelenbranche en u graag van dienst is bij al uw vragen op het gebied van kwaliteitmanagementsystemen.

Onze kernactiviteiten zijn het opzetten, invoeren, onderhouden en verbeteren van managementsystemen op basis van advies, audits, training en interim management.

Kernbegrippen in onze aanpak zijn transparant, resultaatgericht, flexibel en afspraak is afspraak, waarbij openheid, betrokken en ontzorging de basis geeft tot een goede samenwerking.

Hoe we dat borgen?
Door ons team van zelfstandig ondernemers, die beschikken over de juiste persoonlijke, warme, vakkundige, en betrokken eigenschappen. Wij kiezen ervoor de beste in ons vakgebied te zijn.

Wij hanteren het motto afspraak is afspraak. Helderheid en open communicatie staat daarbij voorop.

Beoordeel Pander Consultancy BV

* Verplichte velden
Letzte Aktualisierung: 14.03.2024 09:51
Deze website maakt gebruik van cookies zodat u het meeste kan halen uit de ervaring op onze website. Meer informatie