Zaannotarissen Zaandam

Nu gesloten
Morgen geopend

(Geen beoordelingen beschikbaar)

Kontaktdaten

Telefoonnummer
0756818080
E-mail adres
info@zaannotarissen.nl

Zoekbegrippen

Bedrijven Particulieren Bödelbehandeling Erfpachtuitgifte Onrörend Göd Overdracht Overlijdensakte Rechtszekerheid Ondernemer Alleen Op Afspraak Begane Grond Honden Tögestaan Tögankelijk Voor Rolstölen Aandelenoverdracht Huwelijksvoorwaarden Hypotheekakte Partnerschapsvoorwaarden Schenking Testament Mediation / Scheidingsbemiddeling Registergödpraktijk Ondernemingsrecht (Rechtspersonen) Onrörendgödrecht Personen- En Familierecht Estate Planning (Nalatenschap) Familiepraktijk / Familierecht Ondernemingspraktijk / Ondernemingsrecht Onrörendgödpraktijk / Onrörendgödrecht Bedrijfsopvolging / Bedrijfsovername Besloten Vennootschap Naamloze Vennootschap Samenlevingsovereenkomst / -Contract Appartementsrechten / Splitsingsakte Gezag En Voogdij Stichtingen En Verenigingen Onafhankelijke Notaris Echtscheiding / Convenant Erfrechtakte (Verdeling Erfenis) Koopakte Notarissen

Openingstijden

Maandag
08:30 17:00
Dinsdag
08:30 17:00
Woensdag
08:30 17:00
Donderdag
08:30 17:00
Vrijdag
08:30 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Bedrijfsomschrijving

Zaannotarissen. Gewoon Zaans
Zaannotarissen is ontstaan uit Kurk & Jacobs notarissen en Edzes & Bos notariaat, met respectievelijk een vestiging in het centrum van Zaandam en een vestiging langs de Zaan in Wormerveer. Al van oudsher in de Zaanstreek gevestigde kantoren.
Ons notariskantoor in de Zaanstreek is een fullservice notariaat. De drie notarissen, Vincent Bos, Ferry Kurk en Rik Jacobs, worden ondersteund door een heel team van kandidaat notarissen, notarieel juristen en medewerkers.
Zaannotarissen zet tevens de praktijken voort van de oud-notarissen Vanderveen, Lamers, Hofman, Schwarze, Bisschop en Edzes.

Privé
In uw leven krijgt u vaak met de notaris te maken. Bij leuke gebeurtenissen zoals samenwonen en trouwen of het kopen van een huis. Maar ook bij droevige gebeurtenissen zoals een echtscheiding of een overlijden. Het is in alle gevallen belangrijk dat uw zaken goed geregeld zijn. De notaris zorgt er voor dat afspraken zorgvuldig en juridisch juist worden vastgelegd. Dit voorkomt onduidelijkheid en meningsverschillen achteraf.

Zakelijk
De diensten van Zaannotarissen voor uw onderneming.
Als ondernemer kunt u bij ons terecht voor alle zaken die uw onderneming fiscaal en juridisch aangaan zoals:
Het adviseren over de ondernemingsvorm (BV, NV, VOF, CV, maatschap, eenmanszaak, coöperatie) of het aanpassen er van
De oprichting van een vennootschap, vereniging of stichting
Het leveren van aandelen
Herstructurering
Een bedrijfsoverdracht, beeindiging, fusie of splitsing
Aan- en verkoop van bedrijfspanden en bouwgrond.

Projectontwikkeling
Als projectnotaris zijn wij betrokken bij de verkoop en levering van verschillende nieuwbouwprojecten. Wij onderhouden de contacten met gemeenten, architecten, ontwikkelaars, aannemers, kadaster, garantie instituten en bouw-, en projectbegeleiders..
Wij begeleiden u bij het opstellen van de koopovereenkomsten tot aan de verkoop en levering van nieuwbouwkavels aan de uiteindelijke kopers.

Bilder

800x413
800x450
800x334
322x203
800x450
437x289
800x533
800x531
800x440
800x600
800x531

Beoordeel Zaannotarissen Zaandam

* Verplichte velden
Letzte Aktualisierung: 20.01.2024 10:36
Deze website maakt gebruik van cookies zodat u het meeste kan halen uit de ervaring op onze website. Meer informatie