Mories van Zanden Administraties & Belastingadvies

Nu gesloten
Opent in 5 uur

(Geen beoordelingen beschikbaar)

Kontaktdaten

Telefoonnummer
0597561400
Faxnummer
0597561400
E-mail adres
info@vanzandenadvies.nl

Zoekbegrippen

Bedrijven Particulieren Stichtingen En Verenigingen Administratieve Ondersteuning Bedrijfsadministratie Begeleiding Bij Opstellen Ondernemingsplan Begeleiding Bij Opzetten Administratie Belastingadvies Overleg Met Belastingdienst Aanvraag (Voorlopige) Teruggave Belastingen Belastingaanslagen Controleren Bezwaarschriften En Beröpschriften Opstellen Particuliere Administratie Verzorgen Diensten Aan Huis Geen Voorrijkosten Gratis Kennismakingsgesprek Gratis Offerte Begane Grond Mkb Zzp Starters Financiële Administratie Startersbegeleiding Aanvraag Töslagen Aangifte Inkomstenbelasting Advieswerkzaamheden Bökhouding Inkomstenbelasting Verzorgen Jaarrekening Opstellen Omzetbelasting Verzorgen Salarisadministratie / Loonadministratie Tussentijdse Rapportages / Analyses Opstellen Bökhouden

Openingstijden

Maandag
08:30 17:30
Dinsdag
08:30 17:30
Woensdag
08:30 17:30
Donderdag
08:30 17:30
Vrijdag
08:30 17:30
Zaterdag
08:30 17:30
Zondag
08:30 17:30

Bedrijfsomschrijving

Mories van Zanden is een administratie- en belastingadvieskantoor dat zijn diensten verleent aan (startende) ondernemers uit het Midden- en Kleinbedrijf, vrije beroepsbeoefenaren en particulieren.

Dat gebeurt op een persoonlijke en toegewijde manier, zodat u ervan op aan kunt dat uw zaken altijd perfect geregeld zijn.

Het kantoor laat zich het best beschrijven als eigentijds, laagdrempelig, klantgericht, betrokken en professioneel. Door de kleinschaligheid kan er door de korte communicatielijnen een goed contact met de ondernemer en particulier worden onderhouden.

In geval van calamiteiten kan er snel actie worden ondernomen.

Door goede contacten met de belastingdienst, accountantskantoren, notarissen en banken, staat het kantoor voor betrouwbaarheid en kennis tegen een juiste prijs- en kwaliteitsverhouding.

Mories van Zanden heeft een kantoor aan huis maar kan desgewenst de client ook thuis bezoeken. Dit zorgt ervoor dat de cliënt zich op zijn gemak voelt en alle benodigde zaken bij de hand heeft, wat een snelle en accurate afwikkeling tot gevolg zal hebben.

Bilder

224x236

Beoordeel Mories van Zanden Administraties & Belastingadvies

* Verplichte velden
Letzte Aktualisierung: 06.01.2021 16:03
Deze website maakt gebruik van cookies zodat u het meeste kan halen uit de ervaring op onze website. Meer informatie