Nederhoff Kraanbedrijf


(Geen beoordelingen beschikbaar)

Kontaktdaten

Telefoonnummer
0885655555
E-mail adres
info@nederhoff.nl

Zoekbegrippen

Kraanverhuur Machineverhuizingen Speciaal Transport Takelwagenverhuur Verticaal Transport Bouwkraan Hoogwerker Rupskraan Torenkraan Loopkatkraan Verreiker Wegsleepservice

Bedrijfsomschrijving

Kraanbedrijf Nederhoff, een toonaangevend logistiek dienstverlener, specialiseert zich in verticaal transport, machineverhuizingen en exceptioneel transport. Met meer dan 70 jaar ervaring hebben we ons gevestigd als een betrouwbare en ervaren speler in de branche.

Vanuit onze vestigingen in Gouda, Vianen, en Rotterdam verhuren we een breed scala aan bemande hijskranen en voeren we complexe machineverhuizingen en exceptionele transporten uit. Ook begeleiden en voeren we complete hijs-, verhuis- en transportprojecten uit.

Onze toewijding aan veiligheid, kwaliteit, en expertise op het gebied van kraanactiviteiten is bekend. We hechten veel waarde aan het naleven van industriestandaarden en -regelgeving om veilige en efficiënte hijsoperaties te garanderen. Ons team van ervaren machinisten en technici is getraind om complexe hijsprojecten met precisie en professionaliteit aan te pakken. We bedienen diverse sectoren, waaronder bouw, infrastructuur, petrochemie, energie, en industriële projecten. Of het nu gaat om kleine of grootschalige projecten, we bieden op maat gemaakte hijsoplossingen op basis van specifieke behoeften.

Beoordeel Nederhoff Kraanbedrijf

* Verplichte velden
Letzte Aktualisierung: 27.04.2024 14:40
Deze website maakt gebruik van cookies zodat u het meeste kan halen uit de ervaring op onze website. Meer informatie