Vincent van Gogh voor Geestelijke Gezondheid

Nu geopend

(Geen beoordelingen beschikbaar)

Kontaktdaten

Telefoonnummer
0478527527
E-mail adres
info@vvgi.nl

Zoekbegrippen

Psychiatrische Instelling Verslavingskliniek Advies Begeleiden Dagbehandeling Opname Therapie Gezinstherapie Jeugdzorg Psychiatrie Psychologie Psychotherapie Verslavingszorg Adhd Angst Autisme Depressie Eetstoornis Gedragsproblemen Psychose Schizofrenie Trauma Verslaving Gezondheids & Welnesscentra

Openingstijden

Maandag
24 uur geopend
Dinsdag
24 uur geopend
Woensdag
24 uur geopend
Donderdag
24 uur geopend
Vrijdag
24 uur geopend
Zaterdag
24 uur geopend
Zondag
24 uur geopend

Bedrijfsomschrijving

Vincent van Gogh staat bekend om zijn actieve bijdrage aan de geestelijke gezondheidszorg in Noord- en Midden-Limburg en delen van Brabant, met landelijke activiteiten voor gespecialiseerde zorg. Met een kernprincipe van cliëntgerichtheid en professionele leiding, zetten onze 1400 medewerkers zich in voor de groei en het herstel van onze cliënten.

We zijn trots op onze historie en werken aan een duurzame toekomst door middel van klinische zorg en behandeling voor cliënten met complexe psychiatrische en verslavingsproblemen, uitgebreide ambulante zorg, en samenwerking binnen diverse zorgketens.

Als broedplaats voor innovatie, richten we ons op opleiding, onderzoek en preventie, en streven we naar vernieuwing in zowel zorginhoud als organisatie in een evoluerende maatschappij.

Beoordeel Vincent van Gogh voor Geestelijke Gezondheid

* Verplichte velden
Letzte Aktualisierung: 04.05.2024 08:35
Deze website maakt gebruik van cookies zodat u het meeste kan halen uit de ervaring op onze website. Meer informatie